in ,

AGYHALÁL – Liberálisok: kereszt helyett uniós zászlót az Országházra!

Agysérültek

A Magyar Liberális Párt szerint a kereszt az Országházon elfogadhatatlan.

Fotó: MTI, archív

Gyurcsány Ferenchez hasonlóan ellenérzését fejezte ki Fodor Gábor pártja az Országházon látható keresztes zászló miatt, szerintük „az Orbán-kormány az antiszemita Imrédy-kabinet hagyományát idézi”:

Aggodalomra ad okot, hogy az Orbán-kormány az antiszemita Imrédy-kabinet hagyományát idézve, keresztes zászlókat tűzött a parlamentre. A mindenkori magyar kormány feladata az, hogy vallástól és hittől függetlenül, minden magyar embert képviseljen, ne csak a keresztényeket. A Fideszt és az Orbán-kormányt arra kérjük, hogy a megosztó emlékezetpolitika és a kétes múltú történelmi személyek felemelése helyett gondoskodjon róla, hogy a jövőben augusztus 20-án minden magyar ember büszkén ünnepelhesse az államalapítást!

– alakoskodik közleményében Fodor Gábor gittegylete. A fű legalizálásának és az anyuka megszólítás eltörlésének élharcosai egyúttal visszatérnek harmadik kedvenc vesszőparipájukhoz:

keresztes zászlók helyett itt lenne az ideje, hogy végre az uniós lobogók kerüljenek vissza a helyükre.

Mint ismeretes, nemrég még huszonnégy órás tömegtüntetést is tartottak egyik legfőbb ügyükért uniós zászlót markolászva a Kossuth téren:

 

 

A Liberálisok szerint az európai Magyarországon minden embert egyenlő jogok kell hogy megillessenek, és az állam nem kivételezhet egyetlen egyházzal és felekezettel sem. Ezért tartjuk elfogadhatatlannak, hogy az Országházra keresztes zászlókat tűztek ki augusztus 20-án, és ezért tartjuk indokoltnak, hogy az európai zászló végre visszakerüljön a Parlamentre

– követelőzik a liberális alakulat.

 

 

(demokrata.hu)

MEGINT TERRORTÁMADÁS SPANYOLORSZÁGBAN! – Terror és késes támadás

SIVALKODÁS AUGUSZTUS 20-ÁN- Az LMP új alapokra helyezné a magyar államot