in , ,

Megint hazudtatok! Bizony van fűtés a kiskunhalasi járványkórházban

Megint hazudtatok!

Először is az EMMI közleménye:

Nem igaz az a sajtóban elterjedt hír, hogy nem lehet fűteni a mobil járványkórházat. A teljes épületben normál hűtő- és fűtőrendszer, továbbá az ország legkorszerűbb légtechnikai rendszere működik – közölte lapunkkal az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi). Mint írták, a mobil járványkórház téliesítése nem azt jelenti, hogy a betegek komfortja ne volna tökéletes.

Ismert, a tavasszal épített mobilkórházat még nem nyitották meg. Pintér Sándor belügyminiszter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának keddi ülésén az MSZP-s Harangozó Tamás kérdésére jelezte, hogy jelenleg zajlik a téliesítés. A 150 férőhelyes intézményt hamarosan bevonják az ellátásba.

– A konténerek külső felületén olyan technikai, épületgépészeti eszközöket helyeztek el, melyeknek az időjárás-állóságát és állagmegóvását kell biztosítani a téliesítéssel – ismertette a munkálatokat az Emmi, hozzátéve: az előkészületek megkezdődtek, a kórház és a kivitelező műszaki szakemberei egyeztettek, a kivitelezés folyamata nem zavarja a betegellátást. Beszámoltak arról is, hogy jelenleg 47 beteget kezelnek a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Járványkórházában, ami nem egyezik a főépülettel. A mobil járványkórház megnyitásához szükséges személyi állomány rendelkezésre áll, a betegszám emelkedésével természetesen vezénylési terv alapján további orvosok, szakdolgozók, ápolók, betegszállítók bevonása szükséges – húzták alá. – eddig az EMMI közleménye.

Most meg pedig nézzük meg a szartartály balliberális média álhíreit:

 

 

 

HVG

 

 

 

Ezalenyeg.hu

 

 

ATV

 

 

Nem kéne ezek után bocsánatot kérni? Aljas, hazug, mocskos gazemberek!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Agyhalál – A Covidos egyetemfoglalók újabb épületet foglaltak el

Kimondták: szó szerint ki akarják éheztetni Brüsszelből Magyarországot! Ugyanennek a nyugatnak köszönhetjük Trianont