in , ,

Kimondták: szó szerint ki akarják éheztetni Brüsszelből Magyarországot! Ugyanennek a nyugatnak köszönhetjük Trianont

Nincs keresnivalónk nyugaton

Magyarországnak sem jogi, sem semmilyen gazdasági közösségként semmilyen keresnivalója nincs nyugaton! 

Minél előbb ki kell építeni a teljes keleti nyitást, és megszakítani minden kommunikációt, és felmondani minden jogi, gazdasági, és egyéb együttműködést Nyugat-Európával, mert rossz vége lesz. Korábban is ki akartak minket, magyarokat irtani (1920), most is ugyanez a helyzet. Ha nem hódolunk be a gyarmattartó nyugatnak, és nem leszünk példás gyarmat, sem szemétlerakója, sem migránsbefogadója a nyugatnak, akkor jön a hetes cikkely, a fenyegetés, a „ki kell éheztetni Magyarországot” féle hozzáállás.

 

 

Nézzük, mit mondtak hazánkról szó szerint:

Ki akarja éheztetni Magyarországot és Lengyelországot az Európai Parlament baloldali alelnöke

Az európai uniós (EU) pénzügyi támogatások hatékony eszközt jelentenek a jogállami elvek tiszteletének biztosítására, ezért „ki kell éheztetni pénzügyileg” az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország – mondta Katarina Barley, az Európai Parlament egyik alelnöke szerdán a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádiónak.

Katarina Barley azt állította, hogy ebben a két tagállamban különösen súlyos a helyzet, a jogállami elvek megsértése nem egyedi, elszigetelt esetekre korlátozódik, hanem rendszerszerű.

A Deutschlandfunk hírportálján közölt összefoglaló szerint a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa – a német szövetségi kormány korábbi igazságügyi minisztere – megerősítette, hogy meg akarják akadályozni a 2021-ben kezdődő hétéves ciklusra szóló EU-s költségvetés elfogadását, ha nem lesz megállapodás arról, hogy egyértelmű büntetőintézkedések járnak a jogállamiság állítólagos megsértéséért. – írja az origo.hu

 

 

Na, végre! Ez őszinte beszéd! Őszinte, egyenes beszéd! Erre vártunk! Köszönjük! Ez a nyugat, ez várható ezektől! Trianon, hetes cikkely, és kiéheztetés!

Köszönjük, de mi itt Magyarországon nem szeretnénk éhezni, nem akarunk éhezést, és szegénységet, bármennyire is ez az óhaja a „művelt”, „progresszív”, „toleráns” nyugatnak.

Az Európai Unió nem barát. Ellenség. Halálos ellenség.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Megint hazudtatok! Bizony van fűtés a kiskunhalasi járványkórházban

Agyhalál – V. Naszály Márta polgármester le akarja bombázni a Biodómot! Videó