in ,

Megint ágybavizeltek a 24.hu-nál

A liberális álhírgyár sosem pihen

A liberális álhírgyár sosem pihen. Most éppen áltudományos magyarázatnak álcázott összeesküvés-elméletekkel operál, miközben saját magát vágja meg.

 

Mert tény, hogy alá nem támasztott indokokkal bármelyik posztunkat törli a Facebook, majd tiltja napokra az oldalainkat. Tény, hogy megfenyegetett minket, a majd’ kétszázötvenezres közösségünk törlésével. Tény az is, hogy a Facebook egyre jobban korlátozza a jobboldali tartalmakat.

Az álhírgyár szerint mindez csak képzelődés, ezt pedig iskolás elméletekkel próbálják bizonyítani. A fakenews egyik fogaskereke, Pál Mónika összeesküvés-elméletnek és áldozati szerepbe alacsonyodásnak hazudja mindazt, ami ellenőrizhető valóság. Szociálpszichológiai elméletekkel és bestseller ügynökaktákkal próbálja alátámasztani okfejtését, de megbotlik a saját cipőfűzőjében: Amivel minket vádol, azt saját maga követi el. Amit csinál ugyanis nem más, mint az összeesküvéselmélet-gyártás iskolapéldája. Ágybavizelés rulez.

Még azt sem veszi észre, hogy nem minket elemez, hanem saját magát! Például, amikor a következőket írja:

„Krekó Péter politológus, szociálpszichológus könyvében (Tömegparanoia. Az összeesküvés-elméletek pszichológiája) leírja, hogy elsősorban a politikailag elnyomott csoportok hajlamosak konteókat gyártani. Frusztráltak, nem tudják elérni a céljaikat, és úgy gondolják, hogy bár a többség az ő álláspontjukat vallja, az intézményes szinten ellenük szövetkezők miatt nem tudnak hatni a társadalom jelentős részére.”

Nyikorog a fogaskerék, az ellenzék a saját farkába harap és minket támad saját tehetetlensége és frusztrációja miatt.

Mindezt persze a szokásos liberális kettősmérce alapján: Ha mi írunk le valamit, az propaganda, ha ők, az oknyomozó újságírás, sőt! Tudományos elemzés.

Hiszi a PC.

(Horváth Zsófia, 888.hu)

Bagdy Emőke is beszólt a liberálisoknak: „A neoliberális szabadságelv a szabadosság káoszát teremti”

Hét szíriai migráns erőszakolt meg egy 18 éves német lányt Freiburgban