in , ,

Megint a “Zorbán” a hibás – A 444 szerint a Capitolium ostromáért is Orbán a felelős

A 444.hu ismét kitett magáért.

A 444.hu ismét kitett magáért. Azt már régen megtudhattuk a vitatható pénzügyi háttérrel rendelkező portáltól, hogy mindenért is a jelenlegi kormány a felelős, de most az eddigieknél is nagyobbat lőttek: mint cikkükből kiderül, Magyarország valószínűleg világhatalom, hiszen – mint írták – Orbán Viktor embere szervezte a washingtoni tüntetéseket és a Capitolium ostromát.

Az Orbán-kormány amerikai kongresszusi embere volt az ostromhoz vezető tüntetés egyik kitalálója – szól a 444.hu cikke, amelyben Paul Gosar republikánus kongresszusi képviselőről, és a Capitoliumnál történtekhez való kapcsolatáról értekeznek.

 

A portál szerint, mivel Gosar tavaly augusztusban olyan határozati javaslatot nyújtott be a Kongresszusban, ami Orbán miniszterelnököt és pártját-kormányát méltatja, ezért egyértelmű, hogy a képviselő a magyar miniszterelnök beépített embere. Bár egyértelműen nem írják le, inkább sejtetik azt is, hogy a washingtoni események egyenesen Orbán Viktor megrendelésére történtek. Értjük, ugye? A 444 szerint a miniszterelnök befolyásolja az amerikai politikai eseményeket, sőt, beépített emberei vannak az Egyesült Államok kongresszusában. Mindezt abból vezették le, hogy Gosar többször is elítélte a BLM-mozgalmat annak erőszakossága miatt, és Soros György politikai tevékenységét. A baloldali újságírók szerint ez egyenlő azzal, hogy „Orbán embere” lett.

Ez a fajta lejtmenet – a minőségében legalább annyira, mint finanszírozásában vita tárgyát képező portáltól – még a saját ideológiai oldalukon is kivert néhány biztosítékot. A 444-hez hasonlóan kormánypártisággal ugyancsak nem vádolható Mérce például elemző cikkében fejtette ki, hogy enyhén szólva is túlzás az amerikai eseményeket a magyar kormányon számon kérni.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Pataki Tamás: el a kezekkel Makovecz templomától!

Kocsis Máté: Fegyőr inkább ne legyen katona, ha megtámadnák hazánkat átállna az ellenséghez