in ,

Kocsis Máté: Fegyőr inkább ne legyen katona, ha megtámadnák hazánkat átállna az ellenséghez

Tegnap – sokadjára – a miniszterelnök családjára rontottak rá.

„Tegnap – sokadjára – a miniszterelnök családjára rontottak rá. Most épp abból csináltak műbalhét, hogy Orbán Viktor fia részt vett egy olyan katonai képzésen, amelyen amúgy bárki részt vehet. Az ehhez kapcsolódó ösztöndíj-program mostani körében 164 honvéd kapott lehetőséget, a jelentkezés önkéntes volt. Ennyi történt.

Különös egybeesés, hogy épp ma kezdődik Demeter Márta baloldali képviselő bírósági tárgyalása, aki 2018-ban – szegényes földrajzi ismereteiről tanúbizonyságot téve – nem csak egy ciprusi várost kevert össze egy szigettel, de két azonos nevű magyar lányt is. Nyilvánosságra hozta egy katonai szállítógép utaslistájából, hogy Orbán Flórát, Orbán Viktor lányát közpénzen, katonai repülőn utaztatják. Kiderült persze, hogy ez kamu, ugyanis az említett Orbán Flóra egy Cipruson szolgáló magasrangú katona lánya, aki jogszerűen tartózkodott a gépen.

Demeter Márta persze nem a hazugsága miatt áll most bíróság elé, hanem azért, mert esküjét megszegve, a minősített adatokról szóló törvényeket tudatosan megsértve, szigorúan titkos adatokat hozott nyilvánosságra, ezzel pedig közvádas bűncselekményt követhetett el. Tette mindezt azért, hogy befeketítse a miniszterelnök családját. Vadai Ágnes, aki a tegnapi »ügy« kapcsán rárontott a honvédségre, a gyurcsányi kommunizmus alatt aktív szereplője a hadsereg lepusztításának. Pontosan tudja, hogy amit sugall Orbán Viktor fiának katonai képzéséről, az nem igaz. Mégis megteszi, mert a lejáratás, hamis sugalmazás a lételeme. Mint Demeter Mártának. Németh Szilárddal pedig nagyon nem értek egyet. Fekete-Győr inkább ne legyen katona! Ne is ajánlgassuk neki, ugyanis ha Magyarországot fegyveres támadás érné, ő azonnal átállna az ellenséghez. Mert neki meg az a lételeme.” – írja Kocsis Máté.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Megint a „Zorbán” a hibás – A 444 szerint a Capitolium ostromáért is Orbán a felelős

Európai szégyen! Hidvéghi: Vera Jourova az Európa őshonos nemzeti kisebbségeit egy kézlegyintéssel elintézte