in ,

Meghackelték a magát közgazdásznak hazudó Hajnal Miklós plakátjait

A választók nem tolerálják a végzettséggel és anyagi helyzettel kapcsolatos hazugságokat – derül ki a Demokrata által kért felmérésből.

Meghackelték a magát közgazdásznak hazudó Hajnal Miklós plakátjait – derül ki egy olvasónk által készített fotóból. A Mandiner olvasója  a hegyvidéken (Városmajor), munkába menet bukkant a kidekorált plakátokra (lenti fotók és cikkünk nyitóképe).

Előzmények

Mint arról korábban írtunk, Bangó Borbély Ildikóhoz hasonlóan, Hajnal Miklós is az ehhez szükséges diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak. És bár alighogy megírtuk, hogy hallgat a baloldal, és gyorsan kizárták a diplomabotrányba keveredő Bangónét az MSZP-ből, a Momentum azóta sem mondja meg, Bangóné sorsára küldi-e Hajnalt. Sőt, Hajnal Miklós utóbb azt nyilatkozta, kvázi magyarázatként befejezetlen tanulmányaira, hogy „mondhatnám, hogy fontosabb volt nekem Magyarország jövője a saját tanulmányaimnál”.

De friss hír a momentumos politikus kapcsán az is, hogy Hajnal Miklós legutóbb azt nem találta el, hogy pontosan milyen státuszban van jelöltsége, valamint kinderült, hogy

bár korábbi nyilatkozata szerint „már sajnálja”, hogy közgazdászként hivatkozott magára, továbbra is diplomásnak állítja be magát Hajnal Miklós.

Felmérés: a választók nem tolerálják a végzettséggel és anyagi helyzettel kapcsolatos hazugságokat

Az e-benchmark február elején, a Demokrata megbízásából készült felmérése szerint a választók nem tolerálják a végzettséggel és anyagi helyzettel kapcsolatos hazugságokat.

Mint a portál fogalmaz, a Demokrata arra is kíváncsi volt, hogy a  „Bangóné Borbély Ildikó és a Momentum budapesti jelöltje, Hajnal Miklós diplomabotrányára, illetve Karácsony Gergely nyelvvizsgaügyére reagálva” a választók szerint „az olyan politikus, aki iskolai végzettségéről, nyelvvizsgájáról és vagyoni helyzetéről valótlan adatot ad meg, betölthet-e magas közhivatalt, országgyűlési, önkormányzati képviselői pozíciót”?

A felmérésben részt vevők 44 százaléka szerint nem tölthet be magas közhivatalt, országgyűlési, önkormányzati képviselői pozíciót olyan politikus, aki iskolai végzettségéről, nyelvvizsgájáról és vagyoni helyzetéről valótlan adatot ad meg.

Az elemzésből kiderül az is, a válaszadók további 43 százaléka szerint pedig nem csupán nem tölthet be, de pártjának emellett ki is kell zárnia az ilyen politikust. Ezzel az összesen 87 százalékkal szemben csak 5 százalék mondja azt, hogy igen, ettől még tölthet be valaki magas pozíciót – derül ki a felmérésből (lenti kép).

Fotó: Demokrata

Így hackelték meg Hajnal Miklós plakátjait

Fotó: Mandiner-olvasó

 

 

Fotó: Mandiner-olvasó

 

Fotó: Mandiner-olvasó

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Elkezdődött – Az EU megtámadta Magyarországot. Európai Bíróság: jogszerű a jogállamisági mechanizmus

Bayer Zsolt: Szabó Tímea figyelmébe! A német kancellár Putyinnál járt…