in ,

Megértő türelemmel kell az ellenzék felé fordulni – Betegek. De hamarosan érkezik a gyógyszer

Oda kell figyelni rájuk

Az ellenzék decemberi működését tekintve megállapítható, hogy az ellenzéki képviselőkkel valami történt. Hogy pontosan mi, azt nem tudjuk.
Nyáron nagyon eltűntek. Többük az USA-ban járt.
Egy teória szerint az USA-ban mindannyian lobotómián estek át.

LOBOTÓMIA

A 20. század első felében a lobotómia – a frontális lebeny kimetszése, vagy az ott futó idegpályák átvágása – óriási népszerűségre tett szert a pszichiátriai kezelések között, s gyakorlatilag miden mentális probléma – skozifrénia, depresszió, szorongás – kezelésére alkalmazták. A svájci dr. Gottlieb Burckhardt által 1890-ben kikísérlezett kezelést António Egas Moniz tökéletesítette 1936-ban, amiért 1949-ben orvosi Nobel-díjat is kapott. A döntéshozásért, a kognitív gondolkodásért és számos személyiségjegy kontrollálásért felelős agyterület durva roncsolása gyakran teljesen kiszámíthatatlan személyiségbeli változásokat, sok esetben pedig halált okozott. John F. Kennedy amerikai elnök húgán, Rosemary-n 23 éves korában hajtottak végre ilyen beavatkozást, miután édesapja panaszkodott az orvosoknak a lány hangulati ingadozásairól. Bár a műveletet személyesen a lobotómia egyik zászlóvivőjének számító dr. Walter Freeman végezte el, a műtét nem járt sikerrel. Rosemary megrekedt egy gyerek szellemi szintjén, vizelettartási problémái alakultak ki, beszéde pedig érthetetlen gügyögéssé torzul.

 

Úgy néz ki, az ellenzék decemberi gügyögése is innen ered.
Megállapítható tehát, hogy sajnos nem sokat tehetünk a hazai ellenzékért.
Ilyenkor nem szabad őket bántani, megértő türelemmel kell hozzájuk fordulni.
Sajnos az OPNI zárva, ezért más terápiát kell alkalmazni.
Van egy gyógyszeres kezelés, amitől az ellenzék (a beteg) igen hamar, szinte feltűnően gyorsan lenyugszik. Mert az első feladat ilyenkor, hogy a beteget le kell, meg kell nyugtatni.

A gyógyszer hamarosan megérkezhet Magyarországra. Egy nap alatt beadagolható a teljes gyógyszer mennyiség. A vakcina májusban érkezik. Az urnáknál, Fideszre szavazás formájában kell beadni a gyógyszert. Ilyenkor este az ellenzék a képernyőkön százalékokat fog látni, és miután jó nagy masszív Fidesz többséget küldenek ki a magyarok az Európai Parlamentbe, ettől az ellenzék végre le fog nyugodni.  Ez az egyetlen gyógymód!

De addig is: türelem, forduljunk feléjük megértő szeretettel.

 

mindenszo.hu

Most kaptuk – Kész, vége: elbukta az ellenzék a tüntetéseket – Decemberben meg sem rezzent a Fidesz támogatottsága

Most jött – Andy Vajna Tv2-je lealázta a libsi RTL Klubot az új évben! – Nézettségi verseny