in , ,

Meg sem lepődünk: a CNN műsorvezetője hazudik Tucker Carlsonról és Magyarországról

Ez az amerikai médiában szokásos bullsh*t, amikor Magyarországról van szó. Ez egy ifjúsági fesztivál, amelyet egy konzervatív főiskola, az MCC támogat.

 

Látod ezt a kenetet, amit a CNN média műsorvezetője továbbított ?:

 

Ez az amerikai médiában szokásos bullsh*t, amikor Magyarországról van szó. Ez egy ifjúsági fesztivál, amelyet egy konzervatív főiskola, az MCC támogat. Itt a honlap angolul. Nézze meg a programot. Lát ott sok szélsőjobboldali tartalmat? Természetesen nem. Leginkább tudományos témákról, zenéről, kultúráról, karriertanácsokról és önsegítő dolgokról szól. Ott fogok beszélni, és színpadot Krekó Péterel fogom megosztani, aki Magyarország egyik legjelentősebb Orbán-kritikusa. Igen, ilyen a Viktátor birodalma: megengedi, hogy Orbán egyik vezető kritikusa platformot kapjon egy ifjúsági fesztiválon, anélkül, hogy korlátozná a mondanivalóját (ezt tudom, mert Péterrel részt vettem a vita tervezésében).

Azt mondom: ne higgyél el semmit, amit a nyugati médiában Magyarországról olvasol. Valószínűleg igaz is lehet – ez egy igazi ország, igazi kormányzattal, nem a The West Wing magyar változata –, de a média elfogultsága Magyarország és kormánya ellen annyira lehengerlő, hogy senki sem lehet biztos benne. Ha pedig ezen a héten Esztergomban vagy annak közelében tartózkodik, jöjjön el az MCC Festre, és győződjön meg erről. Valójában érdekes történet, hogy Tucker Carlson itt van Magyarországon, de ha valaki elhiszi ezt az elmehagyott progresszív gondolatot, hogy ő ammiatt van itt, hogy megjelenjen valamiféle „szélsőjobboldali konferencián”, az nem normális.

 

 

Remélem, hogy más újságírók – konzervatívak és másként gondolkodok – követik Tucker példáját, és eljönnek Magyarországra, hogy meggyőződjenek arról, mi is történik itt valójában. Csak gyere ide és nézz körül, nyitott szemmel. Beszélgess az emberekkel és ne csak a budapesti elittel. Nem talállod itt az Édenkertet, de egy olyan országot találsz, amely nagyon különbözik attól, amit a médiánk mond nektek.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

p;

Agyhalál – Budapest szétverve: nem működnek a hőségriadó alatt a budapesti ivókutak

Beszólt a DK Kamu Gerinek – Váratlan helyről szóltak oda Karácsony Gergelynek a budapesti dugók miatt – Videó