in ,

Még egy jó hír – Újabb szög a Jobbik koporsójában: Tapolcán is széthullott az egység, kisebbségben maradt a jobbikos polgármester

Újabb pofont kapott a Jobbik: ezúttal egyik dunántúli bástyáját, Tapolcát veszítheti el az egykor szebb jövőt szebb napokat megélt párt.

Újabb pofont kapott a Jobbik: ezúttal egyik dunántúli bástyáját, Tapolcát veszítheti el az egykor szebb jövőt szebb napokat megélt párt. Kedden este ugyanis az ellenzéki összeborulás négy önkormányzati képviselője jelentette be, hogy a továbbiakban nem az Egységben Tapolczáért Egyesület tagjaként vesznek részt a képviselőtestület működésében, mivel a város felső vezetésével nem tudnak feltételek nélkül együttműködni. Közleményükben azt írják, “kialakult értékrendbeli különbségeket, szakmai és szemléletbeli ellentéteket nem sikerült rendezni”, illetve, hogy döntésük egy hosszú folyamat eredménye.

– olvasható a részlet Füssy Angélától a pestisracok.hu-n.

 

Szóval ennyi volt a Jobbik, szépen esik szét minden vidéken is náluk. Innen már nagyon nincsen visszaút, elvtársak. Ennyi volt.

 

Függöny.

 

 

Add tovább!

 

 

Brutál: már a húsz százalékot is elérte volna az infláció árstopok nélkül

Azért csináltak dugókat, hogy utána pénzt lehessen beszedni a “megoldásra” – Állítjuk: Európa legelviselhetetlenebb, leghitványabb, legpocsékabb polgármestere Karácsony Gergely