in , ,

Azért csináltak dugókat, hogy utána pénzt lehessen beszedni a “megoldásra” – Állítjuk: Európa legelviselhetetlenebb, leghitványabb, legpocsékabb polgármestere Karácsony Gergely

A neve is méltatlan

Méltatlan, hogy egy ilyen ember ilyen nevet viseljen.

Legszentebb ünnepünk nevét viseli, és közben egy közönséges pocsék gazemberről van szó. Tényleg elmondható erről az amatőrről, hogy egy szélhámos, akinek semmilyen, de semmilyen teljesítménye nincs a főváros élén.

Aljas és embertelen módon szándékosan csinál a fővárosi vezetés dugókat, hogy azután a dugódíj bevezetésével “megoldják” a problémákat. Ez a legaljasabb dolog, amit valaha is láttunk.

A rakpart lezárása, a bringasávok és minden más ostoba és undorító fővárosi döntés pedig üldözi a budapesti lakosokat, hiszen nekik is van autójuk, akik szeretnének munkába menni, gyereket óvodába vinni, nagymamát kórházba, árut szállítani, stb….és ez a vadbarom meg lezár mindent, és megnyitja az autósok elől lezárt részeket a bringásoknak: csakhogy bringával nem lehet nagymamát bevinni a kórházba, nem lehet árut szállítani, nem lehet munkába sem járnia mindenkinek biciklivel, pl. egy szerelő hova teszi a 30 kilónyi szerszámokat? Hm, Geri? Átgondoltátok ti az összes baromságaitokat?

Dehogy gondoltátok át! Átvettétek nyugattól a követeléseket, csicskák vagytok, és most ezekkel a buta, aljas, ostoba, embertelen ötletekkel fogjátok egész Budapestet tönkrevágni.

Semmit sem tudtok, semmihez sem értetek.

 

Állítjuk: Európa legelviselhetetlenebb, leghitványabb, legpocsékabb polgármestere Kamu Geri.

A puszta látványod is irritáló, idegesítő.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Még egy jó hír – Újabb szög a Jobbik koporsójában: Tapolcán is széthullott az egység, kisebbségben maradt a jobbikos polgármester

Futóbolondok – Csak a pénz kell ezeknek: új elnökjelöltek a Jobbik élén – “Jobbnál” “jobb” jelöltek