in ,

Márki-Zay karrierje ezennel véget ért – Ezt már nem lehet kimagyarázni

Egy politikai karrier gyors vége….

Még a saját ellenzéki tábor köreiben is hatalmas felháborodást okozott Márki-Zay Péter kijelentése a gyerekneveléssel kapcsolatban, azaz, hogy a gyerek verve jó. 

Nem elég, hogy a szektás polgármester szétverte Hódmezővásárhelyt, feleségét pedig konkrétan gyermekgyilkossággal vádolják a szektás szülések levezetése kapcsán (K – vitamin beadásának megtagadása, stb.), most úgy néz ki utoléri végzete Márki-Zayt. Saját ellenzéki köreiben is hatalmas felháborodás követte azt a kijelentését, hogy ő bizony a gyerekeit rendszeresen, és alaposan elveri. Szépen kifejtette, hogy kell gyermeket verni, terrorizálni, a kezét jól megszorítani, ha rosszul viselkedik, majd megverni őket. Később a gyerekverő kijelentését még meg is erősítette. Rengetegen foglalkoznak a botránnyal, még a Rádió1 Balázsék c. műsorában is felhívtak egy gyermekpszichológust, aki elmondta, hogy micsoda traumákkal nézhet szembe egy ilyen bántalmazott gyermek.

Mi anno, amikor megjelent ez a gyanús ember Magyarországon, megjegyeztük, hogy a fickóval nem stimmel valami. A jelek szerint az egész család zűrös.

Nos, minden jel arra mutat, hogy Márki-Zay még az őszi polgármesterválasztás előtt saját magát kicsinálta politikai értelemben. Ezt hívják öntökönszúrásnak!

Gratulálunk! Szép munka volt!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Vegyék újra őrizetbe a Viking kapitányát! – Aláírásgyűjtés itt!

Magyarországon minden sz@r. Ja, nem.