in ,

Márki-Zay annyira ideggyenge, hogy hamarosan feladja

Ezt még nézni is nehéz

A baloldalon mindenki messianisztikus reménnyel várta Márki-Zayt. A pofára esés hatalmas volt. A kiábrándultság mára totális.

 

Mint tudjuk 2006 óta, Feri is rettenetesen ideggyenge, ő a saját népén bosszúlta meg saját aljas hazugságait, és az arra válaszul adott népi elégedetlenséget. Az eredményt tudjuk: szemkilövetés, kardlapozás, lovasroham, rendőrök által elkövetett kínzások.

A cilinderből előhúzott Márki-Zay Péter nevű nyúl sem különb! Sőt, ha minden jól megy, ő még Gyurcsányon is túltesz. Nem kicsit, nagyon!

A csávó (Maki) legalább annyira önelégült és nárcisztikus, mint Feri. Ilyen szempontból tökéletes választás.

 

Van egy elméletünk, melynek alapgondolataival nem vagyunk egyedül: szerintünk Márki-Zay nem más, mint Karácsony Gergely bosszúja Gyurcsányon. Hogy miért? Rögtön elmagyarázzuk:

Kamu Geri egyszer már egy titkos felvételen elmondta, hogy „A faszért hagytam magam rábeszélni a miniszterelnök-jelöltségre”, ami ugye egy 2018-as, vagy utáni felvétel. Nos, újra rábeszélték, még a „Legyőzöm Orbánt!” plakátok is elkészültek. Aztán valami történt. Geri nem bírta a rá nehezedő súlyt: egyszerre kéne miniszterelnök-jelöltnek és főpolgármesternek lenni, ami neki külön-külön sem megy, és hát Ferivel sem volt felhőtlen a viszony, hiszen a Városháza-gate főként Feri embereihez köthető, amitől vélhetően Kamu Geri otthon rendszeresen tombolt, hiszen a politikai kár rajta csapódik / csapódott le. Jöjjön hát a bosszú, gondolta a főpolgármester. És húzott az előválasztás finisében egy váratlant: visszalépett Maki javára, és így a nevető harmadik lett az első.

Véleményünk szerint a bunkó Maki jelöltetése maga Kamu Geri műve volt, hogy kicsesszen Gyurcsányékkal. Neki jó a főpolgármesterség, ellébecol ott 5 évig, aztán majd „leszarja” az egészet, ahogy szokott mindent.

Azóta kiderült, hogy Maki Zaj a legrosszabb választás a baloldal számára. A lehető legrosszabb. Kamu Geri tervei beválni látszanak. Ő most lényegében a térdét csapkodja a röhögéstől: el is ment síelni külföldre, és szarik az egészre.

Maki Zaj viszont egy rettenetesen ideggyenge csávó. Egy balatoni vitán egy nézővel élő adásban majdnem össze is verekedett, „Gyere! Gyere ide!” mondogatta a pulpitusról fenyegetően Maki. Állítólag a vitaműsor végén Maki úgy ki volt akadva, hogy odament a nézőhöz és tovább fenyegetőzött.

Maki nem bírja a nyomást. A legkisebb nyomást sem bírja. El sem tudjuk képzelni, mit művelhet otthon a családjával. Egyébként azt sem tudja, hogy hat vagy hét gyereke van-e.

Mi úgy látjuk, Maki kezét eddig sem fogta lényegében senki: se pártja, se háttere, semmi. Egyedül a nemzetközi pénztőke van mögötte, ami persze nem veszélytelen, tehát a csávó veszélyes, mert pénze van. Azonban politikai ereje nincs, és a szereplései is vállalhatatlanok.

Véleményünk szerint Maki április 3-ig fel fogja adni ezt az egész harcot. Ő nem Orbán Viktorral harcol, hanem saját zavaros személyiségével: személyiségzavaros, és súlyos tüneteket produkál. 

 

Igaza lesz még a végén Makinak: leváltja az egész baloldalt. Saját magával együtt.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Rendkívüli dolog történt a Hír Tv-ben – Kötter Tamás: Márki-Zay halálos veszély Magyarországra – Videó

Ez brutális: több mint hét százalékkal növekedett a GDP tavaly