in ,

Már nincs olyan varázsa a bolgár nőnek!

A bolgár nő rendszervisszaváltást akar

497 nap telt el a 2019-es EP választások óta. Azóta ígérte folyamatosan a DK, és a bolgár nő, hogy lesz Európai Nyugdíj. Azóta sem tudjuk ez pontosan mit jelent, és azóta sem történt semmilyen lépés az ügyben. Ez is csak egy parasztvakítás volt, semmi más, mindenesetre a kampányban jól hangzott, hozott is nekik párszázezer szavazót.

Azóta naponta, kétnaponta legalább fröcsög valamit a bolgár nő Orbán Viktorra, videóiban az igazságtartalom kb. a nullával egyenlő. A manír, a színészkedés, a folyamatos bólogatás, a mesterkélt mimika, a hiteltelen hanghordozás pont arra volt jó, hogy a bolgár nő mondandója egyre inkább elkopjon. Mára azt tapasztaljuk, hogy teljesen következetlenül, és össze-vissza ígérget a videóiban, de fő üzenet az Orbán-fóbia, és az eszement gyűlölet. Gyűlölni mindent, ami magyar, ami határon túli magyar, ami magyar kultúra, és magyar érdek, és az ok, a bűnös természetesen bármiért mindig Orbán Viktor. Drága a gyümölcs, mert „Orbán”. Drága a zöldség, mert „Orbán”. Drága a benzin, mert „Orbán”. Ha gyengül a forint, „Orbán”.

Aztán egyszer csak porszem került a gépezetbe: jön az orvosok számára a 120%-os béremelés. Ezért persze nem Orbán a felelős. A béremelésről a bolgár nő hallgat, lapít, mint szar a fűben. Helyette kijött egy már elkészült videóval, amiben rendszerváltást ígért, és tovább Orbánozott. Észre sem vette, hogy pont most állapodott meg a kormányfő a Magyar Orvosi Kamarával egy 120%-os orvosi béremelésről. Ennek fényében ennek teljesen az ellenkezőjét, és rendszerváltást kiabálni, igencsak elhibázott politikai baklövés. De ez már legyen a Feriné baja.

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Már megint a magyarok! Fucsovics Márton a nyolcaddöntőben

Markáns tiltakozások a botrányos „mesekönyv” ellen!