in ,

Már menekül a lator: Magyar György otthagyja a Márki-Zay-féle MMM elnökségét

Az ügyvéd kijelentette, Márki-Zay Péter pártalapításban gondolkodik, de amit ő elképzelt, hogy az MMM a civilek pártja legyen, az egy politikai nonszensz – számol be az Alfahír.

A Márki-Zay Péter által vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) szombaton tartott közgyűlést, amelyen az egyik alapító, Magyar György bejelentette, hogy távozik az elnökségből – számolt be az Alfahír. Az ügyvéd azt mondta a portálnak, hogy nem politikai okok miatt áll fel, hanem mert a civil szférában folytatja a munkát.

Magyar György szerint az ellenzéki pártok sem támogatták teljes szívvel az MMM-et, illetve annak elnökét a tavalyi előválasztás során és azt követően

a mozgalom is veszített jelentőségéből.

Ugyanakkor úgy véli, szükséges lenne a további együttműködés az ellenzéki pártok között, ami a közelgő önkormányzati választás során a civilek hatékonyabb bevonását teszi szükségessé, most az ellenzéki pártoknak kellene a civilek mögé felsorakozni és nem fordítva – közölte.

Márki-Zay Péter pártalapításban gondolkodik, de amit ő elképzelt, hogy az MMM a civilek pártja legyen, az egy politikai nonszensz – jelentette ki, majd azt is elmondta, hogy a távozásához az is hozzájárult, hogy mostanra nagyon kevés alapító maradt az MMM-nél.

 

(mandiner.hu)

 

  

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

A tiszalúci mentőállomás kapta a sérelemdíj összegét, amelyet a baloldali propagandalap volt kénytelen fizetni

Ursula most nem akar aggódni egy kicsit??? A Beneš-dekrétumokra hivatkozva kobozna el magyar tulajdonú földeket a szlovák állam