in

A tiszalúci mentőállomás kapta a sérelemdíj összegét, amelyet a baloldali propagandalap volt kénytelen fizetni

Az EzaLényeg összeboronálta Gulyás Gergelyt és Koncz Zsófiát, a bíróság szerint pedig a lap ezzel megsértette a miniszter személyiségi jogait, és egymillió forintot ítélt meg neki.

„A Jóisten humorérzékét dicséri, hogy a baloldali rágalomból szívkompressziós gép lett az egykori pártszékház épületében működő tiszalúci mentőállomáson” – írta Facebook-bejegyzésében Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a 30 éves  mentőállomás születésnapi ünnepségén adta át Koncz Zsófia államtitkárral azt az új életmentő eszközt, amelynek megvételéhez azzal a több mint egymillió forinttal járult hozzá, „amit a bíróság ítélt meg az egyik baloldali szennyhírportál hazugságai miatt” – fogalmazott.

Az ügy előzménye, hogy az EzaLényeg című baloldali propagandalap az egyik cikkével

megsértette Gulyás Gergely jó hírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait.

A bíróság szerint a „jogsértést a következő valótlan állításokkal követte el a médium: Gulyás Gergely Koncz Zsófiával annak házassága alatt szerelmi viszonyt folytat, vele így egy párt alkot, és ezt a kapcsolatot csak a házassága felbontása után kívánja a nyilvánosság előtt felvállalni.”

A miniszternek egymillió forint sérelemdíjat ítélt meg a bíróság, a pénz sorsáról pedig a szintén alaptalanul meghurcolt Koncz Zsófia döntött. A fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár szerint a pénz a legjobb helyen ez a választókerületének egyik mentőállomásánál lesz, így kérésére Gulyás Gergely miniszter a tiszalúci mentősöknek adományozta ezt az összeget, amelyet a LUCAS mellkaskompressziós eszköz beszerzésére fordítottak.

(mandiner.hu)


 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Állítólag noárból kiveszett a tolerancia, mert annyi „szart csinált már ez a rendszer” – Miért, volt benned egyáltalán tolerancia? Folyton hőbörögsz. Nyílt levél Noárnak

Már menekül a lator: Magyar György otthagyja a Márki-Zay-féle MMM elnökségét