in ,

MÁR CSICSKUL MÁRKY ZAJ – Lázár szerint nem építés, hanem rombolás zajlik Hódmezővásárhelyen

Rendszeresen felvetődik, hogy nem volna-e célszerű időközi választást tartani Vásárhelyen

Rendszeresen felvetődik, hogy nem volna-e célszerű időközi választást tartani Vásárhelyen, mivel a polgármester és a képviselőtestület láthatóan nem tud együttműködni – jelentette ki Lázár János országgyűlési képviselő a Rádió 7 pénteki, Napraforgó című műsorában.

 

A politikus a feloszlatás ügyében leszögezte: ez mindig a képviselő-testületre tartozik, ezért ebben nem tud tanácsot adni és nem is akar belefolyni. A háttérben rendszeresen felvetődik ez a nehéz kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben nem volna-e célszerű időközi önkormányzati választást tartani Hódmezővásárhelyen, mivel a polgármester és a képviselők láthatóan nem tudnak együttműködni. Nekem erre az a válaszom, hogy a múlt hétvégén a Józsefvárosban tartott választáson a Fidesz kétharmaddal nyert – fejtette ki Lázár János.

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint nem építés, hanem rombolás zajlik Vásárhelyen, és a közgyűlés tagjai közül csak nagyon kevesen foglalkoznak azzal, hogy mi lesz a várossal tíz-húsz év múlva. Azt, hogy ez kinek jó és kinek nem, majd mindenki eldönti, ha máskor nem, akkor majd 2019 őszén. Ha erre van igény, ami most megy, akkor hajrá – jelentette ki a műsorban a honatya, aki hozzátette, Márki-Zay Péternek is elmondta a vásárhelyi fogadóóráján, hogy a Fidesz helyi szervezetének nem célja a feloszlatás.Azonban vannak, akik – például a vasárnapi  józsefvárosi fölényes győzelem miatt – mást tanácsolnak. Egy biztos: ha lefagy a szoftver, vagy nem megy a bicikli, akkor valamit tenni kell – jelentette még ki Lázár. Ismert, a Fidesz jelöltjei meggyőző, kétharmados fölénnyel nyerték mindkét időközi választást Budapesten. Sára Botond Győri Pétert verte tönkre Józsefváros polgármesteri címéért, míg Belváros-Lipótvárosban Balla Valéria küldte a padlóra az ellenfelet az önkormányzati képviselői székért folytatott küzdelemben.

Forrás: Promenád.hu. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

 

(forrás:pestisracok.hu)

DÖBBENET – A baloldali média a részeg Junckert mentegeti

EZ NEM CEU! – Végre egy valóban patinás amerikai egyetem is képviseltetheti magát hazánkban