in , ,

Bayer Zsolt bejelentette: március 15, BÉKEMENET! Videó

Bejelentés

Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László köszöntötte vasárnap a Sajtóklub nézőit, amiben gyorsan a kegyelmi ügyre terelődött a szó.

Bayer Zsolt szerint utcai erődemonstrációt kellene tartani, s meg is mondta, mikor:

március 15-én.

Gajdics Ottó arról beszélt, hogy „nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy felgyorsult sakkjátszma zajlik a szemünk előtt. Valaki hibázott, lépett egy rosszat, és ebből fakadóan a szemben ülő vérszemet kapott, és most már legszívesebben fölborítaná az egész sakktáblát. Legyünk nagyon résen, és állítsuk meg ezt az őrjöngést”.

 

Bayer Zsolt szerint „most megpróbálják ebbe az egészbe a miniszterelnököt meg a Fideszt meg az egész kormányt meg a mindenkit belekeverni”„nekünk viszont erőt kell demonstrálnunk, mert a hiénakfalka, ezek a teljesen amorális, hazug gazemberek, akik ott üvöltöztek tegnap a Sándor-palotánál meg a csőcselék, az most vérszagot érez, mert azt hiszi, hogy eljött a pillanat.

Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat!”

VIDEÓ:

 

 

 

 

(Mandi)

 

  

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Magyar Péter a balos Gulyás Márton műsorában – Egy csalódott, dühös, bosszúálló férfi utolsó vergődése

Hont András totál szétkapta Magyar Pétert, Varga Judit volt férjét