in ,

Magyar ellenállás – Amíg én vagyok a DAC tulajdonosa, addig lesz magyar himnusz a stadionban

Ha megbüntetik a klubot, ki fogják fizetni a bírságot.A DAC-stadionban ezentúl is mindenképpen fogják énekelni a magyar himnuszt – jelentette ki Világi Oszkár a Pátria rádió Reggeli című műsorában, amelyben a DAC tulajdonosát a magyar himnuszt tiltó törvénymódosításról kérdezték – írja a ma7.

 


Csodálkozom. Azért csodálkozom, mert azt gondoltam, hogy az a fajta 19. századi gondolkodás, miszerint mások rovására, nem pedig az én büszkeségemre építem a nemzeti öntudatomat, már a múlté. Ez nem volt egy sikeres gondolat. A 21. század elején ennek már történelmi tanulságnak kellene lenni sokak számára – reagált a törvénymódosítás elfogadásának hírére Világi Oszkár a Pátria rádió műsorában.

A DAC-stadionban mindenképpen fogják énekelni a magyar himnuszt. Amíg egy szurkoló fogja énekelni, addig a klub meg fogja engedni, hogy elénekeljék. Ezzel a törvénnyel azt a tényt, hogy Szerdahelyen nem lesz magyar himnusz, nem érik el. Amíg én a klub tulajdonosa vagyok, addig itt fogják énekleni, s ha majd megbüntetnek bennünket érte, akkor majd a büntetést is megfizetjük.

(forrás:magyarforum.hu)

Bréking! – Salvini Magyarországra jön!

Füssy Angéla újságírónő pár hónapos gyerekének megerőszakolásával fenyeget a balliberális ellenzék – Ők ennyire „Európaiak”