in ,

Füssy Angéla újságírónő pár hónapos gyerekének megerőszakolásával fenyeget a balliberális ellenzék – Ők ennyire “Európaiak”

Durva

A pestisracok.hu megírta, hogy Füssy Angéla kollegájukat megfenyegetették, aminek köze lehet az újságírónő munkájához.
Hozzájutottunk a fenyegető tartalomhoz és az elkövető kiléte is fényre derült.
Mutatjuk:

 

 

Ehhez már tényleg nincs mit hozzáfűzni. Füssy Angéla feljelentést tett a Rendőrségen, reméljük elkapják ezt a tetvet.

 

 

Megkérdeztük Füssy Angélát, ő a következőket nyilatkozta a mindenszo.hu-nak:

A tegnapi és a mai napon történtek után a fenyegető ellen, akinek kilètét sikerült beazonosítani a sok megosztásnak köszönhetően, azonnal feljelentést tettem: 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett erőszakos, èletellenes fenyegetés miatt.

Majd hozzátette:

Éppen azutàn kaptam ilyen üzenetet, hogy Czeglédy vette szàjàra a gyerekemet. Azzal rágalmazva, nyilvànosan, hogy èn a gyerekem mögé bújva álltam ellen a rendőri elővezetésnek. Ilyen nem törtènt. Nàlam rendőrök mellesleg nem is jártak. Emailben kértem màr előző nap a bíróságot, ahol az egyik Czeglédy ellenúnk indított büntetőperét tárgyalják, hogy méltányoljàk, hogy nem tudom kire hagyni az 5 hónapos gyerekemet.

Végül Füssy Angéla kijelentette:

Egy ártatlan pár hónapos gyermeket nemi erőszakkal fenyegetni, ez a legmèlyebb pont ahovà eljuthatott az ellenzéki gyűlöletkampàny.

 

 

Úgy látszik egy kicsit túllőtt az ellenzék a célon, mert most ilyen mocskos pribékeket bérelnek fel arra, hogy hol éppen Bayer Zsoltot támadják, és járassák le, hol Füssy Angélát és családját fenyegessék, hol pedig a mindenszo.hu -nak küldjenek privát üzenetben válogatott fenyegetéseket.
Üzenjük a kedves “Európai” ellenzéknek, hogy nem hátrálunk meg, legyetek bármilyen aljasok, mi csak egyre erősebb ellenállást fejtünk ki!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Magyar ellenállás – Amíg én vagyok a DAC tulajdonosa, addig lesz magyar himnusz a stadionban

Himnusz ügy – Elfogadhatatlan a szlovák parlament döntése