in ,

Lyobbikos agyhalál – A listázgató, a korrupt és a bokorban pisiltető – így áll fel a Lyobbik frakciója

Megalakult a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja

A listázgató, a korrupt és a bokorban pisiltető – így áll fel a Jobbik frakciója

 

Megalakult a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja, frakcióvezetőnek Gyöngyösi Mártont választották – jelentette be Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő csütörtökön, az ellenzéki párt rácalmási kihelyezett frakcióülését követően.

Mirkóczki Ádám közölte, hogy Gyöngyösi Márton munkáját két általános frakcióvezető-helyettes – Volner János és Farkas Gergely – mellett további három frakcióvezető-helyettes és egy frakcióigazgató segíti. Az MTI kérdésére elmondta, hogy a parlament alelnökének Sneider Tamást jelölik.

Gyöngyösi Márton palesztin zászlók előtt mond beszédet

Érdemes megjegyezni, a fent említett jobbikosok mindegyikének igencsak terhelt múltja van, egyelőre inkább felelőtlennek, mintsem bátor döntésnek tűnik, hogy a párt vezetősége őket sorakoztatja fel a frontvonalra.

Mint ismert, Gyöngyösi Márton volt az, aki korábban a magyar országgyűlésben lévő zsidó származású embereket akarta összeírni, később pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az áprilisi választást megelőzően a bevándorláskérdéssel kapcsolatban nyugati lapoknak szolidaritásról és a bevándorlók szükségszerű befogadásáról beszélt.

Farkas Gergelyről pont a választási kampány alatt derült ki, hogy Simicska – akkor még – határtalan büdzséjéből próbálta kilóra megvenni az ellenzéki képviselőket, hogy azok lépjenek vissza a Jobbik javára. Farkas akkor nemcsak tisztességből, hanem válságkommunikációból is megbukott, ugyanis az őt terhelő hangfelvétel meghallgatása után mindössze annyit tudott mondani: ő csupán viccelt.

Volner Jánosról korábban megírtuk, hogy a Jobbik családos frakcióvezetőjéről egy egész fotósorozat készült, miközben egy titokzatos nővel a bokrok között tartózkodott. Mint később kiderült, Volner elismerte, a bokorban kalandozó hölggyel magánéleti kapcsolatot folytat dacára annak, hogy akkor még nős volt.

A most éppen néppártosodó Sneider „Roy” Tamásról pedig köztudott, hogy egy maffiaszerű szkinhed (bőrfejű) szervezetnek volt a helyi vezetője. Pontosabban az Egerben működő Nemzeti Ifjak Egyesületének.

Ütős egy frakció lesz, na!
(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Török Gábor nagy tévedései – Best of Török Gábor (videó)

Százötven agysebész támadt négy rendőrre, hogy kiszabadítsák társukat – Német káosz