in , , ,

Libernyákok, figyelem! Visszatérnek a kivándorolt magyarok!

„Továbbra is támogatni fogjuk a kivándorolt honfitársaink hazatérését és segítjük őket itthoni boldogulásukban!” – szögezte le a Fidesz alelnöke.

 

 

„Gyurcsány Ferenc anno megmondta: »El lehet menni Magyarországról! Itt lehet hagyni minket, kérem szépen! Tessék!«
Sajnos több ezren meg is elégelték ámokfutását, számos fiatal itt hagyott minket” – idézte fel közösségi oldalán Kubatov Gábor vasárnap.

A Fidesz pártigazgatója leszögezte:

Mi továbbra is azt valljuk: mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy akik kivándoroltak, visszatérjenek és újra egyesülhessenek magyar családok ezrei.”
MInt fogalmazott: „ehhez stabil jövőképet teremtettünk, egy biztonságos országot, amely a fiatalok boldogulásában és a családban látja a jövőt.”

„Munkánk sikerrel járt!”

„A KSH adatai szerint ugyanis 2020-ban 23 100 korábban kivándorolt, Magyarországon született állampolgár tért vissza, ami szinte megegyezik a 2019-ben megfigyelt 23 127 fővel!” – hangsúlyozta Kubatov Gábor. Hozzátette: „külön jó hír, hogy ezzel a Magyarországon születettek vándorlási mérlege két éve hazavándorlási többletet mutat, azaz 2019 és 2020 között 5000 fővel többen jöttek haza, mint akik kivándoroltak.”

Aláhúzta: „továbbra is támogatni fogjuk a kivándorolt honfitársaink hazatérését és segítjük őket itthoni boldogulásukban!”

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bohár Dani: az UEFA besúgói ezek szerint nem jártak még labdarúgó mérkőzésen

Ez lett az amerikai „alapjövedelemből”: az amerikai ingyenpénzek felét bűnözők lopták el