in ,

Libernyák tolerancia – A Tv2-höz átigazoló RTL Klub sztárjára lecsapott a liberális népharag

Felhévizy Félix nagyon kiakadt.

Felhévizy Félix nagyon kiakadt. Ismét bebizonyosodott: a liberálisok toleranciája csak addig terjed, amíg minden úgy történik, ahogy azt ők szeretnék. A hírlapíró nem mondható a kereskedelmi televíziózás nagy rajongójának, de azért nagyjából képben van a magyar celebvilág híreiben is.

A napokban hatalmas bulvárbomba robbant: Lékai-Kiss Ramóna, az RTL Klub meghatározó arca, a Barátok közt szappanopera korábbi főszereplője csatornát váltott, átigazolt a konkurens tévéhez, a TV2-höz.

A csinos színész-műsorvezető döntését hiába próbálta indokolni az új szakmai kihívás lehetőségével, a liberális tolerancia bajnokai gyakorlatilag szétszedték a közösségi hálós platformjain. Mondván, eladta magát a Fidesznek, ő is Orbán embere lett, a kormányzat szekértolójává vált s a többi.

A baloldaliak felháborodása abból adódik, hogy az általuk imádott RTL Klub komoly kormányellenes propagandát folytat, míg a TV2 – főként hírműsoraiban – korrekten tájékoztatja a nézőit és nem hergel a kormány ellen. Ebből adódóan egyenesen árulásnak tekintik kedvencük csatornaváltását.

Nem példa nélküli az eset. Hiszen amikor Földes László Hobo leigazolt a Vidnyánszky-féle Nemzeti Színházhoz, ő maga nyilatkozta, hogy döntése milyen felháborodást váltott ki baloldali-liberális barátai körében.

– A tolerancia bajnokairól ismét lehullott az álarc – konstatálta a helyzetet Felhévizy Félix, majd a sok gyűlölködő libernyák kommentet ellensúlyozandó, sok sikert kívánt az igaztalanul megtámadott színésznőnek.

Mert azért mindennek van határa!

 

(magyarnemzet.hu, Felhévizy Félix)

 

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Agyhalál – Trump demokrata kihívójának súgógépre van szüksége a megszólalásaihoz

Bayer Zsolt elmondja, hogyan győzte le Tóth Bertalan Tóth Bertalant