in ,

Agyhalál – Trump demokrata kihívójának súgógépre van szüksége a megszólalásaihoz

Sajtóértesülések szerint Donald Trump demokrata párti kihívója, Joe Biden meglehetősen kínos segítséggel vészeli át a nyilvános megszólalásait.

Sajtóértesülések szerint Donald Trump demokrata párti kihívója, Joe Biden meglehetősen kínos segítséggel vészeli át a nyilvános megszólalásait. A gyanú szerint Biden súgógépet használ, nem csupán a beszédei, de az elméletben élő beszélgetései, interjúi alkalmával is. Az ügy pikantériája, hogy a hozzájuk érkezett kérdésekre reagálva Biden kampánycsapata nem cáfolta az értesülést – írja az index.hu.

Biden többször keveredett már kínos helyzetekbe szereplései alkalmával. A súgógép használatra utalnak azonban olyan megszólalásai, mint a „menjünk vissza a tetejéhez”, „három pontot látok” vagy „idézőjel bezárva”, amiket a kihívó kamerák kereszttüzében sütött el. A portál rámutat, hogy előre megírt beszédek esetén még érthető is lehetne a súgógép segítségének igénybevétele, de élőként aposztrofált beszélgetések alkalmával már problémákat vet fel. Konkrét példaként a Tom Wolffal, Pennsylvania kormányzójával történt beszélgetést említik, de emlékeztetnek, hogy Biden az alelnökének felkérésekor is hasonló botrányba keveredett. Az elnökaspiráns ugyanis a Daily Mail birtokába került felvételek szerint okostelefonját vette igénybe az eseményen, amelyet viszont fejjel lefele tartott. Kritikusai pedig megjegyezték, hogy az alelnöki felkérés legfontosabb üzenete az volt, hogy Biden nem tudja, hogyan kell egy iPhone-t kézben tartani.

 

További kényelmetlen körülmény Biden számára, hogy szeptember 29-én tervezik megrendezni az első elnökjelölti vitát, Trump pedig közismerten jól rögtönöz, ezzel emlékezetes és kínos perceket okozott Hillary Clintonnak is. A Fox News végül feltette a közvéleményt egyre inkább foglalkoztató kérdést Biden csapatának.

Az ilyen kérdésekkel csak a lényegről akarják elterelni a figyelmet

– fogalmaztak válaszukban a demokraták, akik ezzel nem is tagadták a sajtóban felröppent hírt.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hahó, libernyákok! Minden intenzív terápiás szakvizsgával rendelkező ember ért a lélegeztetőgépekhez

Libernyák tolerancia – A Tv2-höz átigazoló RTL Klub sztárjára lecsapott a liberális népharag