in , ,

Liberáls álkeresztények – Nyugaton már beférkőztek az egyházba, nálunk most kezdenek – Íme – Videó

Márki, Hodász, Lukácsi, Perintfalvi

Egyházi személyeknek, vagy vallásosnak tartják magukat, de valójában egyházellenesek, keresztényellenesek, ateisták, némelyikük sátánista. Nyugaton hatalmas divatja van a keresztény egyházak szétverésének, ám pl. a muszlim vallást érinteni sem merik a liberálisok. 

 

Német egyházi Coming Out:

Egyszerre coming outolt a német katolikus egyház 125 papja és dolgozója, reformokat sürgetnek.

A németországi katolikus egyház 125 papja és dolgozója egyszerre coming outolt hétfőn, és ezzel egyidőben elindítottak egy kampányt is, mely azt sürgeti, legyen vége az LMBTQ-emberek intézményes diszkriminációjának az egyházban.

 

 

Sok ehhez hasonló őrület van még nyugaton, de ettől most megkíméljük olvasóinkat. A helyzet egyébként korántsem vicces, sőt, inkább veszélyes. Sajnos Magyarországon is felütötte fejét az a liberális kórság, hogy magukat kereszténynek tartó liberálisok, ateisták (sőt, sátánisták!) az egyház, és a keresztények gyalázásával próbál meg keresztényként megmutatkozni.

 

Perintfalvi Rita

Perintfalvi Rita, aki valamilyen rejtélyes oknál fogva úgy csinál, mintha a katolikus egyház tele lenne gyermekeket molesztáló papokkal, amikor ennek aránya az 1%-ot sem éri el, mégis úgy tesz könyveiben, megnyilatkozásaiban, mintha ez lenne a divat a keresztény egyházak berkeiben, holott ez NEM igaz! Ő arról híres, hogy nem az egyházi értékek mellett áll ki, hanem magát egyfajta szuperteológusnak kikiáltva gyalázza az egyházat, és népszerűsíti az ateizmust, és a liberalizmust. Perintfalvi Rita egyébként sátánista.

Perintfalvi egyik legjobb barátja Homonnay Gergely volt, aki így írt az egyházról, és Szent Istvánról:

Szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak a pesti belvárosban egy mumifikált kezet.

Bő egy hónap, és elérkezik szent királyunk ünnepe, amikor szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak a pesti belvárosban egy mumifikált kezet, melyről csak annyi tudható biztosan, hogy a tulajdonosa azzal m*szturbált, és a s*ggét törölte.

Szombaton azonban Pride felvonulás, ahol lehet, lesznek szoknyás férfiak is elvétve, bár én évek óta nem nagyon látok ilyet. Szar számokat se nagyon fogsz hallani, és egy hulla kezét sem hurcibálják körbe.Gyere te is, jó lesz!

Madarat tolláról, embert barátjáról.

 

 

 

Hodász atya

Ő pl. arról híres, hogy rendszeresen kiáll az ateista „értékek” mellett, és amit a keresztény egyház nem tart helyénvalónak, vagy ami a Biblia szerint sem helyes, ő éppen azt tartja jónak. Hodász pont úgy viselkedik, mint anno Beer Miklós püspök: a jobboldali kormányt támadja, a keresztény egyházak értékeit tagadja, és a liberalizmust hirdeti. Hodász atya pl. a gyermekek védelmében indított népszavazást is ellenzi, és papként kiáll a melegek mellett, valamint rendszeresen nyilatkozik a 444-nek, meg egyéb liberális portáloknak (még véletlenül sem a jobboldali sajtónak). Hodász atya teljesen szembe megy az egyház értékeivel, a Biblia tanításával, mégis végezheti bomlasztó tevékenységét az egyházon belül.

 

Lukácsi Katalin

A KDNP-ből kilépett, majd a liberális oldalra átállt álkeresztényről van szó. Lukácsi pl. félig csupasz fotójával emlékezett a holokauszt áldozatairól. Ateista emberekkel barátkozik, ateista, keresztényellenes pártoknak a szövetségét fogadja el, és közben vallásosnak, kereszténynek tartja magát. Nem az. A baloldal takarózik azzal, hogy a kormány csak maga előtt tolja a kereszténységet,  miközben épp a Lukácsi félék teszik ezt. Szokásos liberális, kommunista módszer: vádold meg az ellenfeled azzal, amit Te magad követsz el.

 

Márki-Zay Péter

A magát nagyon kereszténynek tartó jobboldali miniszterelnök jelölt, akit a teljes 6 párti, vallásellenes, ateista, keresztényellenes baloldal támogat. A DK, és az MSZP rendszeresen támadja az egyházakat, és ezen pártok támogatják azt a Márkit, aki szerinte nagy keresztény. Nem az. Ő sem az. Csak tolják maguk előtt, mint valami példát, hogy „íme, nekünk is van keresztény jelöltünk”. Nincs. Nem az. Keresztény ember nem sértegeti a fogyatékosokat. Keresztény ember nem nevezi aberráltnak a másként gondolkodókat, a vele egyet nem értőket. Keresztény ember nem nézi le a vidékieket, és nem nevezi ostobának őket, és nem állítja azt róluk, hogy még egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni. És egy keresztény ember nem nevezi trágyával etetett, sötétben tartott gombáknak a vele egyet nem értőket.

 

A helyzet veszélyes. Megjelent a liberális oldalon az álkeresztény kurzus, amitől meg kell védeni a keresztény egyházat, és benne főleg a katolikus egyházat, és meg kell óvni Magyarországot. A liberális oldal nyugaton már szinte elfoglalta a keresztény egyházakat, és a maga hazug képére formálják azokat. Blaszfémia.

 

Mi ne hagyjuk! Ne hagyjuk a templomot, az iskolát!

 

 

Végezetül álljon itt egy Csiha Kálmán vers Nemcsák Károlytól (a videó pont onnan indul):

 

 

Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

1 Comments

A gusztustalanság mértékegysége: 1 Márki-Zay Péter – Videó

Hoppácska! Négyszeresére emelkedett Nagy-Britanniában a gáz ára