in , ,

Paláver van a Paláverben! Lentulai már ott tart, hogy „fekáliának” nevezi Balogh Zsuzsát, Bognár Zsolt színművészt meg „leszarozta” a mindenszo.hu Twitter oldalán, nyilvánosan!

Ez lenne a nagy nemzeti viselkedés?

Aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan. Tamási Áron. 

 

Ott tart ez a Lentulai-ügy, hogy Balogh Zsuzsát és Vajda Miklóst fekáliának nevezi, majd Bognár Zsolt írásai alá a mindenszo.hu twitter oldalán odakommenteli nyilvánosan, hogy az „szar”. De most komolyan, ki ez a Lentulai? EGY MŰSORVEZETŐ ILYET NEM TEHET SAJÁT BETELEFONÁLÓIVAL, SEM MŰSORBAN, SEM MŰSORON KÍVÜL! FŐLEG NEM NYÍLVÁNOSAN!

Ez az ügy nekünk kicsit Perjés Zoltán viselkedésére kezd hasonlítani, aki nyíltan egy betelefonálós műsorban gyalázta a betelefonálókat a Karc Fm elődjénél, a Lánchíd rádióban, a Lecsó című műsor utódjában (Sprőd, ami a Lecsó utódja volt és a Paláver elődje, ha nézzük a koronológiát). Bella Levente egy külön cikket megérne, de hagyjuk, róla is hamar kiderült, hogy küldött libsi, ahogy a Sprőd-ös Perjés Zoltán, ex-heti tetves undormányról is (aki abban lelte örömét, ha a nők levizelték):

Ezen a fotón épp Perjés Zoltán látható. Az arcán van minden. A csávó ezt a fejet a Heti Hetesben művelte anno, amikor épp mozgássérülteken gúnyolódott.

 

A kis kitérő után térjünk vissza Lentulaira.

Szóval ki ő, hogy az őspaláveres jobboldaliakat szidalmazza a nyilvánosság előtt? Mivel érdemelte ezt ki Vajda Miklós, vagy Balogh Zsuzsa? Zsuzsa kritikái mindig helytállóak voltak, de sohasem bántóak és nemzete, hazája iránt ezerszer elkötelezettebb ember, mint egy Lentulai. Nem kell velük egyetérteni, de az idős kor tisztelete akkor is ALAP! ALAP! VILÁGOS? ALAP!

Lentulai Krisztián egy műsorvezető és egyszerűen a műsorvezetés előtt vagy után nem csinálhatja ezt a betelefonálókkal! Legyen nagy arca és tegye ezt meg „személyesen” Balogh Zsuzsával egy beszélgetés közben, hogy lefekáliázza őt! Jaaa, azt már nem, akkora arca nincs. Lentulai Krisztián gyáva, mert nekünk sem a szerkesztőségbe írta meg, hogy Bognár Zsolt írásait nem szereti („szar”), ezért inkább a plénum előtt „leszarozza” azt, azt, akinek írásai nálunk 200 ezres olvasottságot „mentek”. Nincs kampány, meg semmi és ennyien olvasták őt, ez jelent valamit úgy véljük! Lentulai mit tett a jobboldal asztalára, amit 200 ezren olvastak? Megmondjuk: SEMMIT! EGY NAGY SEMMIT! Mégis főszerkesztőhelyettes, vagy micsoda. Hogy került oda? Ki tette oda? Miért tette oda? Mit keres ott? Nem értjük, semmit sem értük, de ezek már a rádió belső ügyei, mi sem teregetjük ki más szennyesét, de akkor Lentulai se csesztesse a Paláveres közösséget, oké? OKÉ, LENTULAI?

Most pedig helyedre! Jár a keksz.

 

Erről ennyit, mi ezzel az egésszel nem vagyunk hajlandóak többet foglalkozni, célunk mindig a nemzeti egység volt és az is marad, kampányban aztán főleg. Kampányban „kifelé beszélés” NINCS! Most még nincs kampány, de nemsokára lesz!  Mi mindig is ehhez tartottuk magunkat és a jövőben is ehhez fogjuk. Viszont ha a soraink rendezetlenek, akkor rendezni kell, de ez már nem a mi dolgunk, a mi kezünk addig nem ér el. Talán jobb is. Mi nem akarunk igazságot tenni, de ami zavar, az zavar és leírjuk! A Palávert nem engedjük szétverni!!!

MINDENKI GONDOLJON A G-NAPRA! AZONNAL KIDERÜLT, KI AZ ÁRULÓ ÉS AZ IS KIDERÜLT, KI FORDÍT EGYBŐL HÁTAT ORBÁN VIKTORNAK. VIGYÁZÓ SZEMETEK G-NAPRA VESSÉTEK!

Mi szóltunk!

 

(Amúgy meg, van egy régi mondás: barátokat mások előtt dicsérj, csak négyszemközt fedd meg! Ez vonatkozik Lentulaira és ránk is.)

 

Függöny.

 

 

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

A liberálnáci Bartus szerint Bayer Zsolt egy nyilas újságíró – Orvos látta már?

Kötter Tamás: főpolgármester úr! A KRESZ módosításával jön, pont ön, aki még vezetni sem tud, sem autót, sem várost