in , , ,

Lengyel határ – A Hálózat mindenáron háborút akar Európában – Most kell nagyon odafigyelni!

Eu, britek, oroszok, lengyelek, V4-ek, migráció

Fokozódik a nemzetközi helyzet.

 

Csak a hülye nem látja, hogy kb. mi folyik itt. Provokáció. Hárombetűs nemzetközi szervezetek, köztük az USA hárombetűsei kavarják a balhét. Azokat a bizonyos hárombetűseket pedig egy bizonyos Hálózat irányítja, a megfelelő kifejezést direkt nem írjuk le, mindenki tudja. Azok buktatták meg Trumpot is, és jelenleg átvették a politikai hatalmat is az USA felett.

A cél egyértelmű: az USA kezdi elveszíteni, vagy már el is veszítette a gazdasági versenyt, az összeomlás odaát elkerülhetetlen, ezért hát be kell dönteni egész EURÓPÁT is, akár egy háború árán, nem beszélve arról, hogy a bizonyos migrációs Kalergi tervet is szépen végre kell hajtani, ahogy azt már évtizedekkel ezelőtt megálmodták.

A Kalergi tervre nyugodtan mindenki keressen rá az internetes keresőkkel! A válaszokat ott megtalálni.

 

Mert miről is szólnak ezek a bizonyos európai légtérsértések, villongások, ukrajnai balhék (háborúk), EU-s szankciók, feszültségkeltések, gazdasági és energiaválságok mesterséges kirobbantása, lengyel határmenti migrációs provokációk? Na, miről? Arról, hogy ugyanazok szervezik az összes előbb felsoroltakat. A nagy terv mindig megvan, aztán vagy sikerül nekik, vagy nem. Vagy beugrik Putyin a provokációknak, vagy nem. Többnyire nem. Most hát a lengyelekkel próbálkoznak. Nagyhatalmi villongások, mögöttük pedig a velük szövetséges, vagy épp ellenséges HÁLÓZAT, amelyik minden áron tönkre akarja tenni EURÓPÁT.

A helyzet feszült, a teljes képet még nem látni, azt sajnos mindig csak később értjük meg. Nemsokára.

Mindenesetre a sakkfigurákat felhelyezték a lengyel határ közelében a táblára. A többi már csak láncreakció kérdése: vagy lesz, vagy nem. A szikrát már gyújtják.

 

U.i: ugyanez a Hálózat provokálta ki a világháborúkat is.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Eszkalálódik a helyzet! Brit katonák sietnek a lengyel határra: az áttört kerítést erősítik meg

Városháza – gate – De hol van ilyenkor Hadházy Ákos???