in ,

Lendvai Ildikót kiosztották: „Ildikó asszonynak kissé beszűkült valóságértelmezési tudata mindig egyetlen témára korlátozódik /FIDESZ és ORBÁN/”

Egy findzsányi nindzsázás

Ahogyan korfa tekintetében a magam 65 évével nem vagyok ifjúsági tagozatos a véleménynyilvánításban, úgy Lendvai Ildikó a saját ki – és megszolgált 77 évével szintén nem tekinthető egy pirospozsgás újszülöttnek a hazai politika színpadán.
Mégis vigasztalhatatlanul és folyamatosan sír, panaszkodik, mint a hasát elcsapott kisgyerek és csak ,,mondzsa-mondzsa” a magáét.

Ildikó asszonynak kissé beszűkült valóságértelmezési tudata mindig egyetlen témára korlátozódik /FIDESZ és ORBÁN/, amióta pártja – ami ne felejtsük el soha, hogy az MSZMP jogfolytonosa – a végelgyengülés útjára lépett.

Ennek őstörténeti kezdete a gyurcsányi csalfa hűtlenség időpontjára datálható, amikortól is Ferenc testvér az aktualitásukat vesztett ,,cucialista” eszmék hirdetésétől némiképp elszakadva, a szoci-ÁLDEMOKRATA irányt választotta a haza üdvének beteljesítésére és minden más ellenzéki formációnak kijelölte a zsákutcás ,,futottak még” ellenzéki kategóriáját.

Nos ebből következően Ildikó asszonynak saját fontossági buborékja versenyben tartásához új homokozót kellett keresnie, de ő mégsem az egész MSZP-t taccsra tevő DK-t választotta kritikáinak tárgyául, hanem a születési bölcsőjük közös eredetének elvtársi tiszteletére inkább a jelenlegi kormányzópárton köszörüli hetediziglen is előbújt ,,tejfogait”, helyesebben méregfogait.
Legújabb remekéből, a Nindzsakongresszus címmel írt epéskedéséből igen-igen kilóg a méretes lóláb és abbéli fájdalma, hogy nem az MSZP tarthatta kb 1500. kongresszusát, mondjuk az Aurora cirkáló jelet adó lövésétől datálva, ehelyett el kellett és kell viselnie a Fidesz jó hangulatú XXX. kongresszusának számára örömet cseppet sem jelentő tényét.

A mondat és fogalomértelmezések lendvaiildikós kicsavarására kár szót vesztegetni, annyi talán mégis ide kívánkozik, hogy a tényeken alapuló gondolkodást nem látom Ildikó asszony erősségének.

Ugyanis az ellenzéki pártokat nem a Fidesz fojtotta meg. A baloldali reszelék jelenleg is teljes kétségbeeséssel csupán egymás nyakát szorongatja, de saját támogatottságukkal szembesülve, éppenséggel Gyurcsány szorításától kezdenek ,,vörös” csillagokat látni kínjukban. Ez, a politikai törzsfejlődésük ismeretében egyáltalán nem szokatlan, mi több bevett UJJGYAKORLAT a házuk táján.

Ildikó asszony azt is mondja fennkölt írásában, hogy ő kiguglizta a nindzsa szó jelentését és ettől azóta se jön álom a szemére.
Ha vigaszt nem is jelent, annyit azért üzennék neki, hogy a jobboldalnak nem kell kigugliznia az internetről az MSZMP-MSZP-SZP-ZP-P= 0 egyenlet megoldását, mert az anélkül is, teljességgel nyilvánvaló.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hoppá! Ebből sivalkodás lesz – Várhatóan Budapestre jön december 18-án Erdoğan

Kötter Tamás beszólt: van egy „rossz” hírem Verhofstadtnak