in , ,

Lehull a lepel: háborúpárti brüsszeli politikussal találkozott Magyar Péter

Erről ennyit

„Baráti megbeszélés az Európai Parlament elnökével, Roberta Metsola képviselőasszonnyal” – posztolta Facebookjára Magyar Péter kedden. Metsola háborúpárti kijelentéseiről ismert. Az Európai Parlament elnöke márciusban például Ukrajnába látogatott és azt szorgalmazta, hogy az uniós tagállamok küldjenek még több fegyvert Ukrajna támogatására, valamint komolyan vegyék fontolóra vadászgépek szállítását is.

A háborúpárti álláspontot képviselő politikus egyébként korábban a Magyarországot támadó Sargentini-jelentés „árnyék-jelentéstevője” volt, és lelkes támogatója az LMBTQ-lobbinak és a migrációnak is.

Metsola migrációpárti álláspontja is közismert.

A migrációs paktum intézményközi tárgyalását ő felügyelte, aki az elmúlt években többször javasolta az illegális migránsok tagállamok közötti szétosztását. Mindezen felül Roberta Metsola is szerepel a még 2017-ben kiszivárgott listán, amely Soros György nemzetközi tőzsdepsekuláns megbízható embereit tartotta számon az EP-ben.

 

– szólnak a hírek. Tehát a képlet most már egyértelmű: Magyar Péter nem jobboldali, nem keresztény, nem békepárti. Ennyi. Lehullt a lepel.

 

 


 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

 

A kommunista Gyurcsány elismerte: vereséget szenvedtek. De persze nem mond le a DK éléről – Miért is mondana le egy szemkilövető?

„Élni, élni jó” – Itt egy rendkívüli vers Bognár Zsolttól – Van élet a közéleten túl is néha