in ,

A kommunista Gyurcsány elismerte: vereséget szenvedtek. De persze nem mond le a DK éléről – Miért is mondana le egy szemkilövető?

Miért vállalná a felelősséget?

Gyurcsány egy igazi kommunista. Miért vállalná ő bármiért is a felelősséget?

Hatalmas vereséget szenvedett június 9-én a DK! És mit csinál Gyurcsány és a DK vezetése? SEMMIT! Lemond valaki? Nem mond le!

 

Miért nem mond le? Azért nem mond le senki, mert ezek kommunisták. Még mindig nem értik? Akkor segítünk: egy kommunista soha semmiért nem vállalja a felelősséget. Soha nem is fogja. Egy kommunista folyton hazudik, képtelen igazat mondani. Egy kommunista csak a hatalmat akarja, semmi mást, hatalmat és pénzt. Ennyi. Egy kommunistát az emberek sosem érdekelték.

Gyurcsányt tönkreverték. És most sopánkodik.

Ez történt.

 

 

mindenszo.hu

 


 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

Egyre többen állnak ki Szakács István mellett – Életvédők vs. sátánisták

Lehull a lepel: háborúpárti brüsszeli politikussal találkozott Magyar Péter