in , ,

Kritika jobbról, jobbra – Amit a Mandiner művel Suhajda Szilárddal, az gyomorforgató – Halottgyalázás maxra tekerve

Be kéne fejezni

Egy ideje már felfigyeltünk arra a jelenségre, amikor a Mandi elkezdte a bulvárlapok témáit felkapni, amerikai autóbalesetek, meg teljesen lényegtelen bulvárgagyi témák és videók közlésének formájában.

 

Mindent a kattintásért. Teszik ezt olyan igazi libsi stílusban. Azt hittük a Mandi egy polgári lap, minden bizonnyal felvettek a szerkesztőségbe valami liberális potentátot, aki osztja az észt a szerkesztőségnek. Kár volt. Az irány teljesen rossz.

 

Minket a hányinger akkor kezdett kerülgetni, amikor Suhajda Szilárd halála után ez a cím fogadott minket a Mandineren:

 

 

 

Mi természetesen tudtuk, hogy nem Suhajda Szilárdról van szó, de a Mandiner direkt úgy írta meg a cikk címét, mintha őt találták volna meg. Sejtelmes, kattintásvadász….  és végtelenül aljas, gyomorforgató és hányingerkeltő.

Rokonok hívtak telefonon, olvasók jelezték, hogy „megvan Szilárd!”…nem nincs meg, el kell olvasni a cikket és benne van külföldi illető, akire rátaláltak. Nem Szilárd az, de a Mandiner a hullarablást és halottgyalázást feltekerve, pofátlanul kirakta ezt a címet.

 

Hányás, tisztelt szerkesztőség, ez hányás!

 

Meddig csináljátok ezt? Hova tudtok még süllyedni, hm? Nemzetben gondolkodó, jobboldali ember, újságíró, szerkesztőség ilyet NEM CSINÁL!

 

Szégyelljétek magatokat.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Egy kommentelő lemosta Puzsért – Brutálisan kiosztotta egy kommentelő Puzsér Róbertet, miután az nekiment Bencsik Andrásnak

A baloldal teljes agyhalott állapotban van – IDEA: a Fidesz nagy előnnyel vezet