in , ,

Egy kommentelő lemosta Puzsért – Brutálisan kiosztotta egy kommentelő Puzsér Róbertet, miután az nekiment Bencsik Andrásnak

EZ kemény

 

Puzsérral nem kell foglalkozni, főleg a Bencsik Andrást szidó gondolataival nem, hiszen ebből is látszik, hogy Puzsér kilóg Gyurcsány valagából. Haladjunk tovább, mondhatnánk ártaltanul, de nocsak, a Mandi írás alatt olyan kommentet kapott Puzsér, amit most változtatás nélkül közlünk. Íme:

 

Puzsér Robi te is úgy ugatsz, mintha Gyurcsány láncos kutyája lennél, pedig te annál okosabbnak látszol, legalábbis a felületes szemlélőnek. Puzsér lényege a hangerejében és hangszínében van. A mély, recsegő, hangos hangja nélkül Puzsér egy unalmas pasi lenne, akire senki nem figyel oda. De ha beszél, akkor az olyan, mintha egy rikácsolva brummogó egzotikus élőlény szaladgálna a széke alatt, és ez mindenkit figyelő állásba kényszerít. Szerintem kell egy ilyen ember is, mondjon bármit….

Puzsér követői zömében belvárosi, alternatív füvesekből, gördeszkabetyárokból, a nagy istentagadó Nietzschét olvasó, a vélt függetlenségüktől felsőbbrendűségi-szindrómában szenvedőkből és néhány Dr. House-rajongóból tevődnek össze. Ő is gyagyás, csak máshogy, mint a leaszfaltozott agyú gyurcsányisták, kétségtelenül szórakoztatóbban. Ezért tűnik fel.

Puzsér pajtás, te nagyszájú hőzöngőrobot, még oxigénpalackkal se tudnád megmászni Orbán csizmaszárát. Hülyére keresed magadat ebben a rendszerben, és még panaszkodsz? Gyurcsány haveroddal együtt az elmúlt 10 év alatt megsokszoroztátok a vagyonotokat. Mi kellene még, hogy a bőrödet kitömjék arannyal?

Egy cserzővarga, a legenda szerint elárulta Ali pasának, hogy honnan lövetheti a leghatékonyabban Drégely várát. Állítólag a pasa megígérte neki, hogy győzelem esetén annyi aranyat kap, amennyi a bőrébe fér. Szondi György mind a 150 katonájával hősi halált halt, még a törökök is nagy tisztelettel temették el. A vargát viszont maga elé rendelte a pasa, és megparancsolta katonáinak: „Üssétek agyon, és nyúzzátok meg, hadd lássam, mennyi arany fér a bőrébe!”. Szép és megérdemelt jutalom. Ezt érdemelnétek ti is gyurcsányista árulók.

Puzsér is csak egy bohóc, még ha mások a mutatványai, akkor is. Az ilyen okoskodó hobby-politikusokat látván és hallván, mindig az jut eszembe, amikor egyszer egy focimeccsen egy előttem tolószékben ülő férfi egész meccs alatt nagy hangerővel hülyézte mind a két csapatot és a játékvezetőt, állandóan tanácsokat ordibált be nekik a pályára. Mint aztán kiderült, nem egy sérült focizseniről volt szó, hanem szegény úgy született. No hát Puzsér és libernyák haverjai is ilyen tolószékes politikusok, Gyurcsány zsoldjában.

 

 

Thomas Platina, kommentelő

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Bognár Zsolt a Momentumról: a mindensz@rozás mártírjai ismételten Brüsszelben próbálják „jó hírét” kelteni hazánknak

Kritika jobbról, jobbra – Amit a Mandiner művel Suhajda Szilárddal, az gyomorforgató – Halottgyalázás maxra tekerve