in ,

Közlemény – Vágó István megengedhetetlen nyilatkozatot tett – Távozzon a közéletből!

Elég volt!

Vágó István (DK) olyan kijelentést tett, amit ha egy jobboldali konzervatív politikus tenne (de nem teszi), jönne és azonnal sivalkodna a CNN, a BBC, az amerikai nagykövet is nyilatkozna, megszólalna Brüsszel, az Európai Bizottság, közleményt adna ki Juncker, Schulz, mindenki aki él és mozog a liberális oldalon, amerika ballisztikus rakétái hazánkra irányulna, és össztűz alá helyeznék az egész magyar adminisztrációt.

De nem. Most néma csend honol itthon és Világszerte.
A 444 fake news-okat gyárt, a HVG is leírja napi orbánozását, a 24.hu szerkesztőségében sem érnek rá, most a körmüket reszelik, nem érnek rá, nincs idejük ilyesmikkel foglalkozni, vagy kijelentik, hogy “még nem olvastam”.  Teljes hallgatás van.

Hallgat a TASZ, a Helsinki bizottság, az Amnesty International, és a többi nagyon érzékeny jogvédő szervezet. Most valahogy nem érzékenyek.

Tisztelt felsorolt jogvédők! VÁRJUK AZONNALI ELHATÁROLÓDÁSUKAT az egyértelműen antiszemita, szélsőjobboldali kijelentéseket tevő Vágó István ellen, és várom követeléseiket, hogy Vágó István azonnal távozzon a közéletből.

De addig is, amíg gondolkodnak, mi követeljük Vágó István távozását a közéletből!

Nem kívánjuk látni, hallani, olvasni egy ilyen szellemi kútmérgező ember tevékenykedését a közéletben!

 

mindenszo.hu

 

 

A DK-s Vágó István antiszemita kijelentést tett! – Nem látjuk a tiltakozásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A DK-s Vágó István antiszemita kijelentést tett! – Nem látjuk a tiltakozásokat.

Így “lopta szét” az országot a Fidesz, és Pécset Páva Zsolt!