in ,

Kötter Tamás: mégis kinek az istenéhez imádkozik D. Tóth Kriszta?!

Úgy látom, hogy D.T.K. nem ismeri a Bibliát, fogalma sincs róla, hogy létezik a házasság szövetsége.

„D. Tóth Kriszta, A Jóisten miénk is címmel dörgedelmes hangon teremtette le a kormánypártokat, mert olyan nyilvánvaló, tudományos tényt, mint hogy az anya csak nő, az apa csak férfi lehet Alaptörvénybe foglaltak. (Csak zárójelbe jegyzem meg, hogy milyen világban élünk, ha már ezt is törvénybe kell foglalni). A szerző a Jóistenhez fordul segítségért és megígéri, hogy értünk is imádkozik, annak ellenére is, hogy nem értjük az idők szavát.

De, mégis miféle istenhez imádkozik a szerző? A szöveg első olvasata alapján, ami hemzseg a kereszténységre való utalással, arra gondoltam, hogy keresztény istenfelfogással van dolgunk, de ettől rögtön el is szomorodtam. Úgy látom, hogy D.T.K. nem ismeri a Bibliát, fogalma sincs róla, hogy létezik a házasság szövetsége, amelyben a férfi és a nő az egész élet olyan közösségét hozza létre egymással, amely természeténél fogva a házasfelek javára, gyerekek nemzésére és nevelésére irányul, és amit Krisztus a megkereszteltek között a szentségek rangjára emelt.

Talán nem véletlen, hogy szellemi vezérével, a többször bérmálkodók szektájának vezetőjével Gyurcsány Ferenccel ellentétben, egyetlen bibliai idézetre sem futotta a cikkben. Talán kevés volt az idő rá, de én inkább arra hajlanék, hogy nehéz lett volna az Isten és az általa teremtett világ törvényeit cáfoló idézetet, még szövegkörnyezetéből is kiragadva találni a szent szövegekben.”

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A templomot sosem látott, ateista, D. Tóth Kriszta akarja kioktatni a keresztényeket

Kiakadtak az emberek – Alföldi Róbert egy pékségben csinált botrányt