in ,

Kiakadtak az emberek – Alföldi Róbert egy pékségben csinált botrányt

Alföldi Róbert egy 20 ezressel akart fizetni egy pékségben, de sem a pénztárban, sem nála nem volt apró.

Mindenszo.hu kommentár: Látod kicsi Robcsika, ha nem a liberális buborékvilágban élsz, nem a libernyák sajtónak nyilatkozol, nem a virtuális térben, és a safespace színházaidban ontod a szarabbnál szarabb darabokat, akkor bizony pofánköp a valóság. Nem kedvelnek Téged, sőt, utálnak. És ez nem vidék, ez Budapest, kisbarátom! Jó reggelt! Utálnak, mert Te meg a hazádat utálod (a rendezéseidben ezt rendszeresen kifejezed).

 


Alföldi Róbert egy 20 ezressel akart fizetni egy pékségben, de sem a pénztárban, sem nála nem volt apró. Felajánlották neki, hogy másik boltban felváltják a pénzt, de ezt nem fogadta el. Sokaknak nem tetszett a színész viselkedése, Alföldi pedig megsértődött.

 

Alföldi Róbert 20 ezressel akart fizetni egy pékségben, de a pénztáros nem tudott visszaadni neki, mert nem volt náluk apró. A színész mindezen felháborodott, a pénztárost és az üzletet hibáztatta – írta a Blikk.  Alföldi fellengzősen ezt írta a helyzetről:

Jön a már hányan fizettek 20ezressel, én mondom, nekem ehhez semmi közöm, nyitás után egy órával illene váltópénznek lenni, és nem egy kiflit vettem 200-ért. A pénztáros hölgy arcokat vág, látványosan mutogatja az üres pénztárgépet, én is már jó feszkós, felajánlja, hogy akkor kimegy és felváltja valahol, én mondom, hogy na ezt nem, hogy az egész sor ott várjon rá.

Ezt követően mások is szóvá tették Alföldi viselkedését, mire a sértődött színész elhagyta a boltot. Szerinte az alkalmazottak is az őt kritizálók pártján álltak. Alföldi persze semmit sem vett.

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kötter Tamás: mégis kinek az istenéhez imádkozik D. Tóth Kriszta?!

Megérte a baloldalra szavazni, igaz? Eger ellenzéki vezetése elismerte, hogy képtelen irányítani a városát