in ,

Kötter Tamás ki van akadva: külföldről pénzelt politikusok, nagykövetségekre raportra hívott bírók – A baloldali értelmiség pedig csak értetlenkedik, hogy mi a gond ezzel

Vajon nem értik, tényleg nem értik, hogy miként torzul a demokrácia, amikor helyettünk, a külföldi elitek akarják megmondani, hogyan is kellene élnünk?

„Külföldről pénzelt politikusok, nagykövetségekre raportra hívott bírók. A baloldali értelmiség pedig csak értetlenkedik, hogy mi a gond ezzel.

Vajon nem értik, tényleg nem értik, hogy miként torzul a demokrácia, amikor helyettünk, a külföldi elitek akarják megmondani, hogyan is kellene élnünk?

Sokan szeretnek arról beszélni, hogy Magyarországon hagyománya van annak a megosztottságnak, hogy vannak szuverenisták és vannak, akik valamely nagyobb birodalomba beolvadva látják szebbnek a jövőt. A hagyomány, azt gondolom létezik, de a jelennel vont párhuzam valószínűleg téves.

A szuverenista oldal létezik és egyesült is a nemzeti trikolor alatt. A »föderalisták« viszont valójában semmi iránt nem elkötelezettek a saját pénztárcájukon kívül. Ez nem egy ideológiai vita. Egyszerűen vannak, akik meg akarják őrizni az ország függetlenségét és a nemzeti érdeket teszik az első helyre, míg a mások pedig néhány ezüstért akarják kiárulni közös értékeinket.

Minden nap megerősít, hogy április 3-án jól döntöttünk. Ennek a sok globalista hazaárulónak semmi helye a döntéshozatalban!”

 

– írja Kötter Tamás.

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

 

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

A nagykövet provokációja sikerült – Az OBH szerint aggasztó a bírók találkozója az amerikai nagykövettel

Ez ma a baloldal – Fidelitas: Gyurcsányék egy elítélt bűnözőt neveznének ki miniszternek – Videó