in , ,

Kötter Tamás: Gyurcsány újra kinyitotta a száját, hogy politikai tőkét kovácsoljon a nemzetközi válságból.

Úgy érzem, hogy ez felhívás táncra!

„Minden idők legrosszabb és legkártékonyabb demokratikusan megválasztott miniszterelnöke, az egykori KISZ vezetőből csodás átváltozás és anyósa, valamint a posztkommunista maffia segítségével előbb nagytőkéssé, majd miniszterelnökké avanzsáló Gyurcsány újra kinyitotta a száját, hogy politikai tőkét kovácsoljon a nemzetközi válságból.

»nagy elkúró«, aki válság nélkül is képes volt csődbe vinni az országot; saját magáról, teljesítményéről így nyilatkozott:

»Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?«

Feri akkor sem mondtál semmit, hanem eloldalogtál.

Most se mondj semmit!

Soha többé Gyurcsányt!”

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Deák Dániel: azok tiltakoznak a KATA szabályainak módosítása ellen, akik anno meg sem szavazták a bevezetését

Jókor lépett az Orbán-kormány, ma már késő lenne haderőt fejleszteni