in ,

Korrupció? Karácsony Gergely tanácsadójának a testvére több fővárosi pályázaton is győzött

Miközben testvére, Misetics Bálint Karácsony Gergelynek ad lakhatási tanácsokat havi 800 ezer forintért, a főváros Misetics Mátyás cégére bízta turisztikai PR-feladatait.

Miközben testvére, Misetics Bálint Karácsony Gergelynek ad lakhatási tanácsokat havi 800 ezer forintért, a főváros Misetics Mátyás cégére bízta turisztikai PR-feladatait. A vállalkozás a szintén baloldali vezetésű Budavári Önkormányzat pályázatán is simán nyert – írja a Mandiner.

 

Büszkén jelentette be honlapján a Mitte Communications Kft., hogy új ügyfele Budapest hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a főváros „kedvező nemzetközi és belföldi megítélését, valamint a turizmus és kultúra előmozdítását segíti a magyar főváros mint kiemelkedő kulturális és turisztikai desztináció pozicionálásával, valamint értékes kulturális tartalom létrehozásával”. Az ügynökség saját bevallása szerint átfogó, a turisztikai és kulturális feladatokhoz kapcsolódó tartalom- és PR-szolgáltatásokat lát majd el, magyar és angol nyelvű sajtóanyagokat készít.

A CÉG NEM SOKKAL KÉSŐBB A BALOLDALI VEZETÉSŰ BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT ARCULATÉPÍTÉSI PÁLYÁZATÁT IS MEGNYERTE.Arra a tenderre 18-an jelentkeztek, a Budavári Önkormányzat szerint azért a Mitte Communications Kft. nyert, mert: „a győztes pályázat bírálata során a vállalási ár és a tevékenységek köre mellett kiemelt szempontot jelentett a pályázó releváns kulturális, turisztikai, egyházi vagy önkormányzati referenciája, a szakmai csapat igazolt művészetszakmai háttere, a kerületi branding ütemtervének részletessége és megvalósíthatósága, illetve a kerület lakóinak, civil szervezeteinek és intézményeinek bevonása” – írja a Mandiner.

 

 

Karácsony főtanácsadójának testvére nyert

A cégadatbázis szerint a Mitte Communications Kft. tulajdonosa Misetics Mátyás. A Misetics név ismerősen hangozhat, hiszen Misetics Mátyás testvére Misetics Bálint.

A SZOCIOLÓGUS VÉGZETTSÉGŰ MISETICS BÁLINT HAVI BRUTTÓ 800 EZER FORINTÉRT A FŐPOLGÁRMESTER LAKÁS- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI FŐTANÁCSADÓJA, ÖNKORMÁNYZATI FŐTANÁCSADÓ. NOHA MISETICS BÁLINT A „VÁROS MINDENKIÉ” CSOPORT AKTIVISTÁJA IS VOLT, A SZÉLESEBB KÖZVÉLEMÉNY MÁSHONNAN IS ISMERHETI.

A diáktüntetéseket szervező Hallgatói Hálózat vezetői közül többen a Párbeszéd politikusai lettek, köztük volt Misetics Bálint is, aki Karácsony Gergely főpolgármester pártjának is  alapító tagja.

 

 

Ami testvére cégét illeti, a Mitte a tavaly őszi önkormányzati választások előtt is kapott megbízásokat,  dolgoztak a BKK-nak és a Közlekedési Múzeumnak, egykori ügyfeleik között tudhatják a MOL-t és a Greenpeace-t, de közreműködtek a Reformáció 500 emlékév lebonyolításában is.

Ettől függetlenül az ellenzék az elmúlt években rendre kifogásolta, ha egy politikus hozzátartozója, ismerőse kapott bármiféle megbízást. Ehhez képest, amikor a baloldal csinál hasonlót, nem tiltakoznak.

 

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vágó István most Kövér Lászlót szidalmazta, de mi már nem foglalkozunk Vágó Istvánnal

Korózs Lala nem áll le a hazudozással – Megint álhíreket terjeszt! Döbbenet