in ,

Korózs Lala nem áll le a hazudozással – Megint álhíreket terjeszt! Döbbenet

Álstatisztikával is riogat Korózs Lajos, a kamuvideós országgyűlési képviselő

Frissítés: időközben a képviselő rájött, hogy marhaságot írt, ezért úgy tűnik levette a bejegyzését. De az internet nem felejt!

 


 

Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője egy (ál)statisztikát osztott meg a Facebookon, amellyel azt állt szándékában bizonyítani, hogy a koronavírus ma már a leggyakoribb halálozási ok Magyarországon. Az MSZP országgyűlési képviselőjét Ceglédi Zoltán politikai elemző igazította helyre kommentben.

 

Nagyapám gyomorrákban halt meg. Itt külön van a “daganatok” és a “gyomor, bél, vakbél”. Hova soroljuk? Külön van az “alkohol eredetű”, a “máj” és a “daganatok”. A májrákot hova soroljuk? Hány olyan statisztikát hamisítanak még, ahol önkényesen állapítanak meg betegségcsoportokat, hogy a végén a korona “nyerjen”? Járvány van, ez teljesen világos. Nem kellene hozzá hamisítani semmit. Apropó, influenza! Ha már említetted. Évente ezrek halnak bele, de a fenti grafikonon nem is szerepel. És a kedvencem az alja: “Forrás: Eurostat 2016”. Lajos, egy négy évvel ezelőtti adatsorban mit keres az idei koronavírus?! Szerintem vedd le, mert visszaüt

– írta kommentben Ceglédi Zoltán.

 

Korózs Lajos esetében nem ez az első eset, hogy kamu híreket terjeszt: júniusban ő készítette az MSZP kamuvideóját az álmentős Németh Athinával.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Korrupció? Karácsony Gergely tanácsadójának a testvére több fővárosi pályázaton is győzött

A főpolgármester megint hülye – Az antigéntesztek nem alkalmasak tömeges, közösségi szűrésre