in , ,

Kormány: megbukott a magyar ellenzék áskálódása

A magyar ellenzék áskálódása megbukott, mindent megtettek azért, hogy Magyarországnak ne legyen uniós biztosa

A magyar ellenzék áskálódása megbukott, mindent megtettek azért, hogy Magyarországnak ne legyen uniós biztosa, de nem jártak sikerrel – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfői közleményében. Mint írták, a kormány üdvözli, hogy az Európai Parlament (EP) külügyi szakbizottsága támogatja Várhelyi Olivér uniós biztosi kinevezését.

Kitértek arra, Magyarország az EU bővítési és szomszédságpolitikai biztosi pozícióját kulcsfontosságúnak tartja az Európai Unió erősítése, a Nyugat-Balkán bővítése és a balkáni migrációs útvonal védelme szempontjából.

Tudjuk, hogy a bevándorláspárti erőknek mindez nem érdeke. Bízunk benne, hogy a hamarosan felálló új Európai Bizottság  kiegyensúlyozottabb, józanabb uniós vezetést hoz és új korszakot nyit az unió bevándorláspolitikájában

-fogalmaztak, hozzátéve, hogy “a magyar emberekkel együtt a migráció megállítását, a keresztény kultúra és a nemzetek Európája védelmét” várják az új vezetéstől.

Várhelyi Olivér hétfőn megkapta az EP illetékes szakbizottságának jóváhagyását, miután a frakciók koordinátorai kielégítőnek találták az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait.

(pestisracok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion – Minden várakozást felülmúl a családvédelmi akcióterv iránti érdeklődés

A merce.hu nyíltan gyilkos eszméket terjeszt!