in ,

A merce.hu nyíltan gyilkos eszméket terjeszt!

Méghogy nincsenek kommunisták Magyarországon…

És a balliberálisok még a Fideszt vádolják kommunista eszmékkel. Szegények akik ekkora baromságokat írnak, többnyire fiatalok, 30 éve még nem is éltek.

A merce.hu azonban most már nyíltan kommunista eszméket hirdet. Pont úgy, ahogy a Youtube-on Gulyás Marcika a „Partizán” (nomen est omen) nevű csatornájával.

No, de vissza a merce.hu-ra, és Antal Attilára.

Ő az:

Nemcsak a feje neokomcsi, de a gondolatai is. Nemes egyszerűséggel leírta, hogy új osztálypolitikára van szükség! Pedig a XX. századból már megtudtuk, hogy létezik faji alapú népirtás, és osztály alapú népirtás is. Antal persze magyarázkodik, hogy ő nem a XX. századi osztálypolitikára gondolt, ám, hogy pontosan mire, azt nem fejti ki. Pubikám, osztálypolitika csak egyféle van, osztályharcból is. Tudjuk mi lett a vége! A mi családunk is megtapasztalta, kedves neokommunista „barátom”.

 

Azonban haladjunk inkább visszafele írásában, és rögtön nézzük meg a címet:

 

Ugye milyen szépen fogalmaz a szerző? RADIKÁLIS BALOLDALI! Antal merészségről, bátorságról beszél, de le nem merné írni, hogy „Merjünk kommunisták lenni”, pedig arról beszél. Mi más lenne a radikális baloldal, mint kommunista? Mi más lenne az osztálypolitika, mint kommunista?

Antal Attila elolvasott pár könyvet, és most ég benne a vágy, hogy kommunista legyen, és kiirtsa az osztályidegeneket, a kulálokat, a klerikálisokat. Esetleg egy kis B listázás?

Hogy mennyire erőszakra vágyik a szerző, azt a következő sorok mutatják meg:

 

 

 

Mindez tehát azt jelenti, hogy az ifjúkomcsi Antal elvtárs bizony nem választások útján akarja az Orbán-kormányt megdönteni. Tehát erőszakkal.

Köszönjük, kedves merce.hu! Most már minden világos.

Most már tudjuk, hogy kik vagytok ti!

 

Ilyen eszmék támogatásába egyszer már meghalt a világon 100 millió ember.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Kormány: megbukott a magyar ellenzék áskálódása

Mi folyik itt???? A Jazzy rádiót is elveszítettük – A Népszava és az index.hu hazugságait olvassák fel a hírekben