in ,

Konok Péternek pont olyan a stílusa, ahogy kinéz – Ronda

Kávét kérünk

Valami olyan sivalkodásba kezdett az anarchista, kommunista Konok Péter, hogy azt öröm volt olvasni. Nem, nem a kormánynak ment neki, hanem az ellenzéknek! Csodálatos. Olvassák csak:

 

 

KONOK PÉTER

Facebook

Bármit talál ki a NER romlott elméje, egytől-egyig MEGSZAVAZTÁTOK, GECIK!
„Most akkor kilencven napig nem szeretném látni, hogy az »ellenzék« a kormány aljasságáról szövegel. Kilencven napig nem szeretnék gyurcsányferences, jakabpéteres, szabótímeás, kunhalmiágneses (stb.) képeket látni, ahol nevezett és nevezetlen politikusok azon sopánkodnak, hogy a kormány a legvadabb, legmocskosabb faszságokat írja az Alaptörvénynek nevezett bazári rémregénybe, hogy alkotmányosítja a lopást, hogy bezár, lezár, kizár, összezár, kisajátít, lebont, letérkövez, táborokba rekkent, vezényel, lerombol, sikeres kudarcot vall, gyilkol, hazudik, gyűlöletet gerjeszt, rettegéssel kufárkodik, szemforgat, körbepisálja az országot, aztán még egyszer, aztán körbe is szarja, mindenbe belepofázik, megreguláz, ejtőernyőztet, büdöset fingik, hülyék homokozójává teszi az egész rohadt miskulanciát.

Egytől-egyig (jó, egyetlen kivétellel és néhány kósza távolmaradással) felhatalmazást adtatok erre; bármi jön is, bármit talál ki a NER romlott elméje, egytől-egyig MEGSZAVAZTÁTOK, GECIK!”

 


 

Ennyi a konoki a sivalkodás. Azért nem semmi, ahogy az alaptörvényről beszél: “bazári rémregény.”

 

Mi mindenesetre addig is kérünk egy kávét.

Willy Wonka and the Chocolate Factory

 

A stílusából ítélve 1919-ben ez a fajta fehérjehalmaz szokott élvezettel akasztani. Ha már annyira kedveli az anarchiát, akkor látogasson el Amerikába, és egy BLM felvonuláson törjön be pár ablakot, és fosszon ki néhány boltot. Talán attól megnyugszik.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt a 444-es Sarkadi Zsoltról: „Az emésztőgödörben mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül.”

Von der Leyen máris “új globális szövetségről” beszél