in ,

Kőkemény üzenet. Menczer Tamás a cigicsempész szocialistáról: hazugok, tolvajok, seftesek – Videó

Nincs két baloldal az államtitkár szerint, csak egy.

A Mandiner is beszámolt arról, hogy cigarettát akart átcsempészni az ukrán határon egy volt MSZP-s képviselő, Legény Zsolt.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára is megszólalt az ügyben közösségi oldalán:

Legény Zsolt, az MSZP külügyi munkatársa a magyar-ukrán határon bukott le, az autója tele volt cigarettával. Legény azonban azt állítja, hogy nem tudja hogyan került autójába a cigaretta. De még súlyosabb, hogy Legény Zsolt azt állítja, ő hívta a helyszínre a magyar konzulokat, és kért konzuli segítséget, ezzel is az ártatlanságát akarja bizonyítani. Azonban Legény Zsolt hazudik” – mondta Menczer Tamás a videóban. Hozzátette: „A magyar konzulokat az ukrán vámosok hívták a helyszínre, mert már elkezdődött a vizsgálat megalapozott gyanúval.

Hangsúlyozta: „Nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek. Menczer szerint minden baloldali pártvezetőnek nyilatkoznia kell az ügyben Jakabtól Gyurcsány Ferencig.

 

ÍME A VIDEÓ:

https://www.facebook.com/facebook/videos/10153231379946729/

 

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Nocsak! Sneider Tonyónak őszinteségi rohama van. Sneider: önfeladás lenne a közös lista a Jobbik számára

Moldova György is megszólalt: ez a baloldal, ez semmi