in ,

Kocsis: Gyurcsány egy burkolt, de jól érthető „anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek

baloldal vezére elszabadult a közösségi oldalán

 

A baloldal vezére elszabadult a közösségi oldalán, a gyermekvédelmi népszavazásra egy burkolt, de jól érthető „anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek. Nagy kérdés, hogy ez vajon már a szeretet nyelve, amiről annyit papolt az Országgyűlésben?

 

Kocsis Máté úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc ma a közösségi oldalán új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában.

Letudhatnánk annyival a dolgot, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök.”

Előfordulhat, hogy a népszavazás vagy a gyermekvédelmi törvény hozta ki a béketűréséből, esetleg az nem tetszett neki, hogy „az erőszakos LMBTQ-propagandát még brüsszeli nyomásra sem engedjük be a gyerekek közé”.

Kocsis Máté a közösségi oldalán mindenesetre azt tanácsolja a bukott miniszterelnöknek, hogy „két anyázás között barátkozzon meg szépen a gondolattal, hogy a magyar gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszelben fog dönteni a hatalommániás elit, hanem a magyarok fognak, itthon, népszavazáson”.

– írja Kocsis Máté.

 

 

Add tovább!

A kormány már be is nyújtotta a népszavazási kérdéseket az NVB-hez

Baloldali szakértő: nem lesz semmi Karácsony népszavazási kezdeményezéséből