in ,

Kocsis Máté: szuper hír, hogy Karácsony ritkán vezet, főleg, hogy nincs jogosítványa!

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint szuper hír, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs jogosítványa.

Kocsis Máté a Facebookon reagált arra, hogy Karácsony Gergely szánalmas magyarázkodásba kezdett hétfőn azzal kapcsolatban, hogy éber állapotában szolgálati gépjárművével a buszsávot használta azért, hogy lerövidítse a menetidejét. A Fidesz frakcióvezetője szerint még szerencse, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs is jogosítványa.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint szuper hír, hogy Karácsony Gergely ritkán vezet autót, főleg, hogy nincs jogosítványa. Közösségi oldalán üzent a főpolgármesternek: Milyen ritkán vezeti Budapestet álomszuszék? Mint arról korábban a PestiSrácok.hu is beszámolt, egészen elképesztő magyarázatot adott Karácsony Gergely főpolgármester arra a videóra, amit portálunk is közölt hétfő reggel, és amelyen az látszik, hogy a buszsávban közlekedik a szolgálati autója. A főpolgármester elvileg nem emlékszik arra, hogy ÉBER állapotban a buszsávban közlekedett volna, de ezt nem is zárja ki.

 

 

Az Erzsébet hídon áthajtó egyik motoros fedélzeti kamerája hétfőn rögzítette, hogy a főpolgármester autója folyamatosan a buszsávban közlekedik. Karácsony azt mondta, hogy reméli, sofőrje nem csinált ilyet a szolgálati autóval, de ha mégis előfordul ilyen, majd elbeszélget vele.

 

 

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Bravó! Ez már a vég – Brüsszel betiltaná a karácsony kifejezést

Agyhalál: a külhoni magyarokat és az uniós állampolgárokat is migránsozza Márki-Zay Péter