in ,

Kocsis Máté: kígyó!

Gyurcsány Ferenc! Magának tényleg nem sül le a bőr a képéről?

Gyurcsány Ferenc! Magának tényleg nem sül le a bőr a képéről? Magánál tisztességtelenebb, alávalóbb, hamisabb gazembert nem hordott a föld a hátán, az már egészen biztos!

Amit ma címzett a miniszterelnöknek az orosz-ukrán konfliktus ügyében, az mindennek a legalja. A gátlástalanság és a romlottság olyan foka, ami még a korábbi gaztetteit ismerve is megdöbbentő.

Maga beszél Orbán Viktor orosz barátkozásáról? Emlékszik még arra, amikor maga volt (szégyenszemre) ennek a nagyszerű országnak a hazug miniszterelnöke, hogy az orosz elnök lábánál vihorászott a saját lakásán? Nem maga volt az is, aki kiskutyás-barátkozós cukiskodásra is képes volt vele? Hm? Nem maga adta el véletlenül – sok más mellett – a magyar olajipari vállalat nagy részét az oroszoknak, miközben annyit sem tudott ugyanott elintézni kormányfőként, hogy kedvezőbb feltételeket kialkudjon a Gazprom-nál Magyarország gázbiztonsága érdekében?

Maga, épp maga kéri számon Orbán Viktoron, hogy az orosz haderő mit keres Ukrajna vitatott területein? Ironizál, hogy micsoda »siker« volt a miniszterelnök látogatása, mert »desszertnek megkapta a fegyveres beavatkozást egy szomszédos országba«. Maga nem szellemes, hanem egy fékevesztett gazember. Riogat és példálózik egy magyarországi bevonulással? Maga, aki erőtlenné és védtelenné tette hazánkat a kormányzása alatt, aki fosztogatta és júdáspénzért engedte fosztogatni ezt az országot?

Maga a szájára meri még venni aggódóan a kárpátaljai magyarokat, akiket 2004 december 5-én kitaszított a nemzetből? Maga papol a BECSÜLETRŐL? Tényleg? Maga?

Maga merre volt, amikor Orbán Viktor világossá tette, hogy Magyarország a békében érdekelt?

Maga hol volt, amikor Orbán Viktor elmondta, hogy Magyarország az Európai Unióval képvisel közös álláspontot az ukrán-ügyben?

Maga hol volt, amikor Orbán Viktor kétséget kizáróvá tette, hogy a kormány támogatja Ukrajna szuverenitását?

Csak látta ezeket, nem? Figyeli a közéletet, igaz? Akkor? Magának kötelező hazudni reggel, éjjel, meg este? Még a legnagyobb baj közepette is? Járvány alatt ugyanúgy, mint a háború küszöbén? Emlékszik még egyáltalán az utolsó igaz mondataira gyermekkorából? Szégyentelen.

Maga és a médiabandája mindössze arra voltak képesek, hogy gúnyolódjanak az asztal méretén, amikor a miniszterelnök Moszkvában tárgyalt öt órán keresztül. Aztán amikor Macront és a német kancellárt is odaültették az oroszok, akkor elkussoltak. Eddig tart a maguk képessége. Most számon kéri Orbán Viktoron, hogy nem tudta megakadályozni az orosz beavatkozást. Ja, mert a franciák és a németek megtudták? Gyáva, kétszínű alak.

Ma meg maga vádolja Orbán Viktort azzal, hogy »kussol«, miközben mindenki látja, hogy a miniszterelnök épp a kormány nemzetbiztonsági kabinetjével ülésezik a kialakult helyzet miatt. A »valóságot végképp eltörölni« maguknál családi hagyomány.

Ameddig ma merészkedett, több annál, hogy hülyének néz mindenkit, vagy hogy politikai haszonlesésből hazudozik. Ez moral insanity.

Lassan mondom, hogy megértse:

Április 3-án mi mind ott leszünk.

Le fogjuk győzni a maga által vezetett baloldalt, a gátlástalan és hazudozós világukat. Hiába rendezte maga mögé a kommunistákat és a fasisztákat, velük sem kerülhet még egyszer a hatalom közelébe. Kígyó.

 

– írja Kocsis Máté.

 

 

Add tovább!

Ejha! Bige László Rod Stewarttal köszöntötte fel saját magát – 30 millióba kerülhetett a bulika – Videó

Már megint hazudozik a nyugati média Magyarországról – Kovács Zoltán: álhír, hogy Magyarország megvétózná a közös EU-s állásfoglalást Ukrajna kapcsán