in , ,

Kocsis Máté a szemkilövetőről: totál gátlástalan ez a fickó

Kocsis Máté közösségi oldalán reagált Gyurcsány Ferenc legújabb hazugságvideójára

Gyurcsány Ferenc hozza a formáját. Legújabb videójában ismét nem muatott újdonságot, csak hazudott és fedített. Nagyvonalúan megfeledkezett saját bűneiről és azzal vádolta a kormányt, amit ő maga elkövetett. Erre reagált bejegyzésében Kocsis Máté.

Gyurcsány úr mai produkciójával aki akarja, beállíthatja a vérnyomását. Szürreális videóban magyarázgatja egykori kormányzásának bizonyítványát, de a katarzis akkor jön el, amikor az általuk elvett 13. havi nyugdíj kapcsán sérelmezi, hogy 12 év után adta vissza a mostani kormány.
Egészen elképesztő az ember. Ez már annyira pofátlan, hogy gazdag magyar nyelvünk is alig talál rá szavakat.

Gajra vágja a csodacsapatával az országot, csinál egy mínusz 7 százalékra zuhanó gazdaságot, összehoz egy 13 százalékos munkanélküliséget, 52-ről 80 százalékra növeli az államadósságot, megháromszorozza a rezsiköltségeket, belehazudik az ország képébe, sokakat aztán megveret, közben meg elvesznek mindent az emberektől, amit csak lehet, például a 13. havi nyugdíjat. Most meg azon keresi a fogást, hogy a jelenlegi kormány – szintén válság idején – visszaadta. Kegyetlen.

Talán már nem is érdemes felhomályosítani őt arról, hogy a gazdaság hány és hány területének kellett kiegyenesednie az özönvíz pusztítású kormányzásuk után. Azt se fogná fel valószínűleg, hogy az elmúlt időszakban olyan fokú gazdasági bővülés lett az országban, hogy most nyílt lehetőség még egy rombolásukat helyrehozni, ezért elegendőnek tűnik csak a tény rögzítése:

Gyurcsány számára nem az a kérdés, hogy ők miért vették el a 13. havi nyugdíjat, hanem az, hogy miért csak most adtuk vissza. Mondom, totál gátlástalan ez a fickó

– írta a Fidesz frakcióvezetője.

 

 

Add tovább!

Megcáfolta az idegenszívű Róna Péter hazug kijelentéseit a Miniszterelnökség

Egy DK-s a Hírklikk nevű szennyoldalon fröcsög, mert nem érti a „stratégiai nyugalom” kifejezést – Akkor segítünk!