in ,

Kis tolvaj komcsi: az MTVA-tól és a Hír TV-től is felvételeket lopott Gulyás Márton

Az MTVA-tól, a Hír TV-től és más televízióktól is engedély nélkül átvett – vagyis lopott – anyagokat használt fel internetes műsorához Gulyás Márton politikai aktivista

Az MTVA-tól, a Hír TV-től és más televízióktól is engedély nélkül átvett – vagyis lopott – anyagokat használt fel internetes műsorához Gulyás Márton politikai aktivista – írja a Magyar Nemzet. Gulyás képmutatására jellemző, hogy ezek után megtámadta Rákay Philipet, aki a Facebookon részleteket mutatott be Gulyás Mártonnak a Heti hetes szereplőivel készített Gyurcsányt mentegető műsorából.

„Gulyás (…) gazdagon használ különböző tévétársaságok különböző híradós tudósításaiból” – írja a Magyar Nemzet, több példát is bemutatva. Ezek között egyiknél sem szerepel az MTVA, a Hír TV, a TV2, az ATV megnevezése.

„Gulyás nem szégyellt lopni a Hír TV Bayer show című műsorából sem a Schmidt Máriáról szóló portré megalkotásához” – írja a Magyar Nemzet.

„Mindezeknek minimum visszakozásra kellene kényszerítenie Gulyást, hiszen ha már lop, akkor legalább képmutató ne legyen” – állapítja meg a lap.

Oszd meg a barátaiddal is!

>

Bravó! Újabb brüsszeli vakcinabotrány: az AstraZeneca oltásáról is lemaradhat az EU

Régi komcsi recept: ott támadd a kormányt, ahol sikeres! Ezért támadják a járvány elleni védekezést a jóllakott DK-sok