in ,

Kiprich József – Felemő dolog történt: ötvenezren skandálták a magyar legenda nevét Rotterdamban (VIDEÓ)

„Megelevenedtek a régi szép idők” – fogalmazott Kiprich József.

 

Kiprich József díszvendégként vett részt a vasárnapi Feyenoord–Twente bajnoki mérkőzésen, amely végül gólok nélkül ért véget. A kiváló csatárt a mai napig rajongás övezi Rotterdamban, ahol nemrég még Kiprich-napokat is tartottak – írta a Nemzeti Sport.

„A klubvezetőkkel és a régi társakkal volt egy közös ebéd is, jókat beszélgettünk és nosztalgiáztunk, felelevenítettünk régi sztorikat és emlékezetes meccseket. Ami a Feyenoord–Twente mérkőzés előtti ünnepséget illeti – erre nem találok szavakat… Elképesztő volt a hangulat, 

majd’ ötvenezer szurkoló kiabálta a nevemet, megelevenedtek a régi szép idők.

 Igaz, ezek az emlékek a mindennapokban is megvannak, mert nem lehet elfelejteni a csodálatos hat évet, amelyet a Feyenoordnál töltöttem. Rengeteg molinót feszítettek ki a drukkerek, sok-sok üzenetet kaptam, fantasztikusak a szurkolók. Ez úton is köszönöm nekik” – nyilatkozta a 70-szeres magyar válogatott támadó a Nemzeti Sportnak a mérkőzés után.

 

„Mindörökre legenda” marad a támadó

A lap kitért arra is, hogy az egyik drapériára a „Tatabányai varázsló, dél hőse!” felirat került, a klubtól pedig különböző ajándékokat kapott, többek között egy „Mindörökre legenda” feliratú képet, amelyen az egyik gólöröme után látható.

Kiprich József fogadtatásáról videó is készült, melyet alább tekinthet meg:

 

 

Kiprich József a mai napig a Feyenoord sztárjának számít, miután játékosként 1989 augusztusa és 1995 júliusa között erősítette a holland csapatot. Ez idő alatt 128 bajnoki mérkőzésen 53 gólt szerzett, összesen hat trófeát hódított el az együttes futballistájaként. Egyszer-egyszer bajnoki címet és holland Szuperkupát, míg négyszer Holland Kupát nyert – idézte fel a lap.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Íme, Bayer Zsolt válasza Ungváry Krisztiánnak!

Bohár Dani üzent Donáth Annának: ráfért volna egy-két disznóvágás