in ,

Kiállás a Pesti Srácok mellett – Nyilatkozat

A szólásszabadság a legfontosabb

Annak a társadalomnak, amelyben az emberek nem mondhatják el a véleményüket, nincs jövője.
Winston Churchill

 

A mindenszo.hu szerkesztősége megütközéssel értesült az újabb, durva inzultusról, ami Pesti Srácokat érte. Oldaluk törlése az éterből az maga a szabadság eltiprása, a jog semmibevétele, a szabályzatok önkényes felülírása. A Pesti Srácok munkatársai jogkövető újságírói munkát végeznek, oknyomozó riportjaik utánozhatatlanok, hazafiságuk megkérdőjelezhetetlen, ezért akik most is a nevüket kiforagtva gúnyolódnak, azok egyben 56′ eszméjét is megtiporják.

Egy több mint 100 ezres oldal egyetlen tollvonással való jogtalan eltávolítása az éterből roncsolja a társadalom szövetét, mert ahol nincs szólásszabadság, ott nincs semmi! A magyar államnak, a magyar kormánynak ezért lépnie kell!

Szabályokat kell megalkotnia a nagy multikkal egyeztetve, olyan szabályokat, ami egy kompromisszumhoz vezet és azt eredményezi, hogy egy demokráciában nem történhet meg az, hogy egy hivatalosan bejegyzett sajtótermék közösségi oldalát minden ok és indok nélkül eltöröljék a Föld színéről!

Mi, a sajtó munkatársai, védelmet akarunk, azt kívánjuk, hogy jogi eszközök megtámogatásával mindig, minden körülmény között szabadon megírhassuk a véleményünket! Jelenleg nem ez a helyzet Magyarországon.

 

A mindenszo.hu teljes szerkesztősége kiáll a Pesti Srácok mellett! Veletek vagyunk!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nagy a baj baloldalon – Zuglóban Horváth Csabának momentumos kihívója lesz, de van ennél nagyobb baja is a polgármesternek

Jó hír a magyaroknak! Több mint tíz százalékkal nőtt a lakástulajdonosok száma négy év alatt